Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Προβλήματα ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ.


Αριθμ. Πρωτ:….….....36.
Πάτρα………......18.2.11.

ΠΡΟΣ: Διοίκηση Νοσοκομείου ΑΓ ΑΝΔΡΕΑ.

Τα προβλήματα των Συναδέλφων ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ, όπως αυτά κατατέθηκαν στη χθεσινή μας συνάντηση μαζί τους, είναι πάρα πολλά και μάλιστα σοβαρά.
Το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. Οι μεγάλες Συνταξιοδοτήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, συνταξιοδοτήσεις που ξεπέρασαν τα 10 άτομα, αλλά και οι πάρα πολλές μετακινήσεις, έχουν φέρει το συγκεκριμένο τμήμα σε οριακά σημεία, να μην μπορούν να δοθούν με άνεση οι άδειες και τα ΡΕΠΟ και το κυριότερο να μην μπορούν να καλυφθούν οι βάρδιες όπως πρέπει.
Η προαναφερόμενη κατάσταση θα χειροτερεύσει με τις επικείμενες και μάλιστα αρκετές Συνταξιοδοτήσεις, γι΄ αυτό επιβάλλεται ΑΜΕΣΑ ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΜΕΤΑΚΙΝΗΜΕΝΩΝ, αλλά και η ενίσχυσή τους με νέο Προσωπικό.

Εκτός από το προαναφερόμενο ζήτημα, προβλήματα υπάρχουν και με:

    • Τις επιπρόσθετες εργασίες που έχουν ανατεθεί στο συγκεκριμένο τμήμα, εργασίες πού μπορούν να γίνουν και με άλλες λύσεις.
    • Τις ελλείψεις υλικών, που δυσχεραίνουν την καθημερινή τους λειτουργία.
    • Τα προγράμματα υπηρεσίας.

Προβληματισμός έντονος υπάρχει και σε ότι αφορά την λειτουργία τους στη νέα πτέρυγα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την έλλειψη χώρων και την μεταφορά των φαγητών.
Για όλα αυτά, για την αντιμετώπισή τους, παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ ειδική συνάντηση παρουσία και των εμπλεκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: