Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Διάφορα Δημοσιεύματα.

I. Καταγγελίες για παράνομες Aποκλειστικές.

          Συνεχίζονται οι φήμες στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» για παράνομες αποκλειστικές Νοσοκόμες που απασχολούνται εις βάρος άλλων που έχουν ανάγκη. Λέγεται ότι κάποιοι τις καλύπτουν με αποτέλεσμα να μπορούν να κάνουν ανενόχλητες τη δουλειά τους.
..................................................................περισσότερα κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο: http://www.dete.gr/news.php?article_id=99319

II. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Εμπόδισε έλεγχο για αποκλειστικές;

         Πολλά λέγονται για το τι έγινε προχθές στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας». Όλα αυτά όταν άνδρες της ασφάλειας θέλησαν να μπουν στους θαλάμους νοσηλείας προκειμένου να κάνουν έλεγχο για τις αποκλειστικές νοσοκόμες οι οποίες απασχολούνταν. Κι αυτό κατόπιν προφανώς σχετικής εντολής που προφανώς δόθηκε λόγω των φημών για αποκλειστικές οι οποίες απασχολούνται υπό την κάλυψη κανονικής νοσοκόμας. Το θέμα είναι ότι με το έφθασαν οι άνδρες της σεκιούριτι, η εν λόγω νοσηλεύτρια έσπευσε να τους... κλείσει τον δρόμο επικαλούμενη φόρτο εργασίας και διάφορα άλλα.
Αναδημοσίευση από dete.gr.

III. Ατέλειωτες ουρές στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

          Ουρές ταλαιπωρίας ασθενών,  σημειώνονται καθημερινά στο γραφείο κινήσεως στα τακτικά ιατρεία  του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας, στην πτέρυγα «Γεννηματά». Οι ασθενείς και οι συνοδοί τους περιμένουν στην ουρά για την έκδοση εντολής εξέτασης, καταβάλλοντας 5 ευρώ, προκειμένου να εξεταστούν από το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό.
..............................................................................................................................................................
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.attacktv.gr/Pages/viewArticle.aspx?FilterField1=Locality&FilterValue1=Τοπικά&ID=66998

Δεν υπάρχουν σχόλια: