Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Διαβεβαιώσεις Μανιτάκη στην ΑΔΕΔΥ: «Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»

         Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο έλαβε, από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Τσικρικάς.
Διαβεβαιώσεις Μανιτάκη: «Δεν θα γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο»          Όπως δήλωσε ο κ. Τσικρικάς, μετά τη συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μανιτάκης διαβεβαίωσε ότι σε περίπτωση συγχωνεύσεων ή καταργήσεων, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες.
          Ο κ. Τσικρικάς έθεσε, επίσης, τα οικονομικά ζητήματα του κλάδου, καθώς οι μισθολογικές περικοπές υπερβαίνουν το 50%. Ο κ. Μανιτάκης, από την πλευρά του, επισήμανε ότι «πρέπει να αποκαταστήσουμε το κύρος και το λειτούργημα του υπαλλήλου» και ότι «δεν μπορείς να προχωρήσεις σε διοικητική μεταρρύθμιση, με δημοσίους υπαλλήλους, πένητες».
          Τέλος ο κ. Τσικρικάς υπογράμμισε ότι η ΑΔΕΔΥ δεν είναι αντίθετη στην αξιολόγηση. «Δεν είμαστε αντίθετοι στην αξιολόγηση. Είμαστε αντίθετοι σε αξιολόγηση με τιμωρητικό χαρακτήρα» είπε.
          Διαβάστε ολόκληρη την σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.adedy.gr/adedy_cms_files/dynamic/c1700646/file/0/1172012-1_el_GR.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια: