Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Στη Διαδικασία των Ενστάσεων και ο Νέος Διαγωνισμός.

         Στη διαδικασία των ενστάσεων έχει μπει πλέον ο διαγωνισμός για την ολοκλήρωση του Σεισμόπληκτου Κεντρικού Κτιρίου και την προμήθεια του σχετικού εξοπλισμού, του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ.
         Μετά από τούς δύο ΑΚΑΡΠΟΥΣ διαγωνισμούς  κι΄  αυτός ό τρίτος στη σειρά διαγωνισμός, πού έγινε την  10/7/12  και στον οποίο κατατέθηκαν 7 συνολικά προσφορές, παραπέμπεται στη διαδικασία των ενστάσεων, ενστάσεις πού έχουν να κάνουν με τα διαδικαστικά της προμήθειας του σχετικού εξοπλισμού.
          Η εκδίκαση αυτών των ενστάσεων, πού αρχικά είχε προσδιοριστεί για την 2/8/12, μετά από σχετική αναβολή πού ζήτησαν και πήραν οι ενδιαφερόμενοι, έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί  στο Συμβούλιο Επικρατείας την 27/8/12.
          Δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται αβέβαιη ή επαναλειτουργία του διωρόφου κτιρίου μέσα στις επαναπροσδιορισμένες προθεσμίες, εξέλιξη πού απ΄ ότι φαίνεται θα σηματοδοτήσει κινητοποιήσεις εκ μέρους του Σωματείου μας, πού δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτές τις παρατάσεις και κωλυσιεργίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: