Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση-Παρέμβαση για το τμήμα των ΟΔΗΓΩΝ.

        Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που παρουσιάζουν το Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ και τούς Εργαζόμενους σ΄ αυτό να απασχολούν  κακώς και χωρίς λόγο το ΕΚΑΒ, γεγονός για το οποίο όχι μόνον λυπούμαστε αλλά εξοργιζόμαστε διπλά, έχουμε να πούμε τα εξής:
         Το Νοσοκομείο, όπως κατ΄ επανάληψη  έχουμε πει, από τον οργανισμό του δεν έχει και δεν προβλέπεται να έχει πληρώματα Ασθενοφόρων. Έχει μόνον κάποιους οδηγούς για την εξυπηρέτηση διαφόρων άλλων αναγκών, οδηγούς που δεν έχουν καμιά ειδίκευση για μεταφορά Ασθενών.
        Λυπούμαστε που ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ, στη προσπάθειά του να δικαιολογήσει την δυσλειτουργία του ΕΚΑΒ στην περιοχή μας, αντί να επιρρίψει τις ευθύνες στους κυβερνώντες, για την κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ από τις μεγάλες ελλείψεις σε Προσωπικό και όχι μόνον, στρέφεται ενάντια στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, στο Νοσοκομείο που είναι γνωστή σ΄ αυτόν και σε όλους η πολυκερματισμένη σεισμόπληκτη κατάσταση και η λειτουργία του σ΄ αυτόν τον τομέα.
        Λυπούμαστε πάρα πολύ, που αντί της κυβερνητικής πολιτικής που υπονομεύει και διαλύει το ΕΣΥ, τόσο ο Κος Μπαράκος, όσο και το σχετικό ρεπορτάζ, βάλλουν κατά του Νοσοκομείου, πού με ένα δανεικό "ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ¨ προσπαθεί να καλύψει όλες του τις ανάγκες,  στις καθημερινές τουλάχιστον πρωϊνές βάρδιες, χωρίς να επιβαρύνει το ΕΚΑΒ το οποίο σημειωτέον ότι στηρίζουμε με δικό μας προσωπικό, αρκετές βάρδιες και   σε αρκετά σημεία του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: