Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Το N.T ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για τις Κινητοποιήσεις των ΑΓΡΟΤΩΝ.

      To   N.T ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ στηρίζει  τα δίκαια αιτήματά των ΑΓΡΟΤΩΝ  και βεβαίως συμπαρίσταται στον ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ  τους.
        Εμείς οι Δ.Υ του Νομού μας, κατανοούμε πλήρως τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα του αγροτικού κλάδου, που δεν μπορεί να αντέξει τα νέα σφοδρά φορολογικά μέτρα που τους επιβάλλονται, τις τεράστιες αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα, τις υπέρογκες τιμές στο πετρέλαιο και τα αγροτοεφόδια, τη μείωση των κονδυλίων και των εισροών στον αγροτικό τομέα και άλλα πολλά μέτρα και πολιτικές πού επιβάλλονται σ΄ αυτόν τον σκληρά δοκιμαζόμενο κλάδο. Μέτρα και πολιτικές πού αγγίζουν και αφορούν όλους εμάς τούς υπόλοιπους Εργαζόμενους, γιατί έχουν τεράστιες επιπτώσεις και στη δική μας δύσκολη επιβίωση.
         Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας, αποτελεί κεντρικό παράγοντα στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας και εξόδου από την κρίση, γι΄ αυτό σήμερα, περισσότερο ίσως από ποτέ, ο κλάδος των αγροτών, χρειάζεται την απόλυτη στήριξη του κράτους και όλων των τοπικών και περιφερειακών φορέων.
           Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς και ιδιαιτέρως την κυβέρνηση να σκύψουν με προσοχή στα προβλήματα του αγροτικού κλάδου και να τον στηρίξουν με κάθε πρόσφορο μέσο, καθώς μέσα από αυτόν και μόνο, μπορεί να μιλά κανείς για παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και όχι μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: