Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του Σωματείου μας στη ΜΧΜΘ.

          Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, του Σωματείου μας στη Μονάδα Χημειοθεραπείας, παράσταση ενταγμένη στα πλαίσια των κινητοποιήσεων πού έχει αποφασίσει και υλοποιεί αυτήν την περίοδο το Δ.Σ του Σωματείου μας.
          Με την συγκεκριμένη αυτή παράσταση διαμαρτυρίας, πού έγινε με την συμμετοχή και παρουσία όλων των Μελών του Δ.Σ του Σωματείου μας,  σκοπός και στόχος μας ήταν να διαμαρτυρηθούμε για  την κατάσταση που επικρατεί  στο συγκεκριμένο αυτό τμήμα. Να διεκδικήσουμε την επίλυση των προβλημάτων πού έχουν να κάνουν, τόσο με τις άθλιες συνθήκες στη παροχή υπηρεσιών στους Ασθενείς και στη λειτουργία των Συναδέλφων μας, όσο και με την απουσία - τις ελλείψεις πού υπάρχουν ιδιαιτέρως σε Φαρμακοποιούς για την απαραίτητη διάλυση και παρασκευή των Φαρμάκων για τις χημειοθεραπείες.   
         Γι΄ αυτήν την παράσταση σχετικές είναι οι δηλώσεις, τόσο από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, όσο και από τη Γεν. Γραμματέα Αγγελακοπούλου Νάνσυ, αλλά και από  το μέλος του Δ.Σ και Εργαζόμενη στη Μονάδα Χημειοθεραπείας Ασλανίδη Κατερίνα, δηλώσεις που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλίκ στους παρακάτω σχετικούς συνδέσμους:http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=38886:2013-02-06-12-33-49&catid=55:politics&Itemid=191
 http://www.dete.gr/news.php?article_id=134409
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: