Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Νέες Δεσμεύσεις κατά την χθεσινή Eπίσκεψη του Κλιμακίου της ΔΕΠΑΝΟΜ και του Υπουργείου στο Νοσοκομείο.

        Σας κάνουμε γνωστό ότι στη στη ΣΥΣΚΕΨΗ, που έγινε χθες στο Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, με αφορμή την επίσκεψη του Κλιμακίου της ΔΕΠΑΝΟΜ και του Εκπροσώπου του Υπουργού Υγείας, όπου συμμετείχε και το Σωματείο μας (Πετρόπουλος, Λάππας, Σουγλέρης), συζητήθηκαν εκτενώς τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ του Νοσοκομείου μας.
         Στη σύσκεψη αυτή, όπου το Σωματείο μας έθεσε τα ζητήματα:
- Της παράδοσης του διωρόφου κτιρίου και της άκρως απαραίτητης  χρηματοδότησης του Νοσοκομείου για τις ανάγκες της εκεί  μεταστέγασή μας.
- Το νέο κτίριο που προβλέπεται και που δυστυχώς παραμένει στα αζήτητα, για τον ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
- Την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών στο ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, για την εγκατάσταση του Εργολάβου στο 7όροφο Σεισμόπληκτο Κτίριο. 
είχαμε:
- την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ημερομηνία παράδοσης του διωρόφου κτιρίου, πού όπως ειπώθηκε θα γίνει το αργότερο μέχρι την 10 του Μάρτη. 
-Την δέσμευση για επανεξέταση και επαναφορά του Κτιρίου για την στέγαση του Ψυχιατρικού Τομέα.
- Καθώς επίσης και την δέσμευση για επανεξέταση του αιτήματος χρηματοδότησης του Νοσοκομείου, για τις ανάγκες μεταστέγασής μας στο διώροφο κτίριο.

.......................Δείτε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=39169:2013-02-13-15-50-00&catid=55:politics&Itemid=191

Δεν υπάρχουν σχόλια: