Τρίτη 30 Απριλίου 2013

1η ΜΑΗ 2013: Aνακοίνωση-Κάλεσμα Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

1η ΜΑΗ 2013 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ-ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ κ ΑΓΩΝΑ
              Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι.
        To N.T ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ απευθύνει θερμό Αγωνιστικό χαιρετισμό, προσκλητήριο ενότητας και αγώνα, προς όλους τους Εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους Ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στη Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση των Συνδικάτων, την 1η του ΜΑΗ στις 10:30 το Πρωί, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
         Η 1η ΜΑΗ είναι μέρα τιμής και μνήμης για όλους τούς απανταχού αγωνιστές, που έδωσαν ακόμη και το αίμα τους για τούς αγώνες της Εργατικής Τάξης.
         Η 1η ΜΑΗ του 2013 βρίσκει τους Έλληνες Εργαζόμενους Δημοσίους Υπαλλήλους, δυστυχώς στοχοποιημένους και αντιμέτωπους με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για Απολύσεις στο Δημόσιο και κατ΄ επέκταση την κατάργηση της μονιμότητας, κατάκτηση ενός και πλέον Αιώνα και μάλιστα Συνταγματικά κατοχυρωμένη, την στιγμή που η ΑΝΕΡΓΙΑ στη χώρα μας καλπάζει με επικίνδυνες διαστάσεις για την Ελληνική Κοινωνία και ιδιαιτέρως τους Νέους.
         Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ του 2013, βρίσκει την Ελληνική Κοινωνία αντιμέτωπη με την κατάργηση την συγχώνευση Οργανισμών τμημάτων και υπηρεσιών πολύτιμων σε περιόδους κρίσης και το χειρότερο με την διάλυση των Δημόσιων Υπηρεσιών, τα Κοινωνικά αγαθά να υποβαθμίζονται, τον Δημόσιο πλούτο της χώρας μας να ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ να μονιμοποιούνται και τα Ασφαλιστικά μας ταμεία να οδηγούνται σε πλήρη κατάρρευση.
         Μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις, την 1η του ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, βγαίνουμε όλοι στους δρόμους, συνεχίζοντας τον ΑΓΩΝΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, για να αποτρέψουμε την διάλυση του Δημοσίου και τις Απολύσεις των Εργαζομένων, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ μια άλλη πολιτική που να διασφαλίζει τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση των Συνδικάτων την 1η ΜΑΗ στις 1Ο.30 το Πρωϊ στην Πλατεία Eθνικής Αντίστασης, μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, για την ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. Λέμε ΟΧΙ στις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: