Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ για το σημερινό ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ-ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

              Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
          Η Πολιτική που ασκείται στον χώρο της Υγείας, πολιτική πού έχει να κάνει με την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ και του ΕΟΠΥΥ, τις ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και ΙΑΤΡΩΝ, τις ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ τμημάτων, υπηρεσιών, κλινών και οργανικών θέσεων, κλπ
                                             Ε Π Η Ρ Ε Α Ζ Ε Ι
και το σύστημα Υγείας της περιοχής μας, τα Δημόσια Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, τα οποία δυστυχώς γνωρίζουν την ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ της Πολιτείας, με ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας στους Πολίτες.  
         Γι΄ αυτήν την κατάσταση, πού αγγίζει και αφορά όλους μας, ως Εργαζόμενους και ως χρήστες των υπηρεσιών υγείας, την ΤΡΙΤΗ 23 Απρίλη του 2013 στις 8 το Απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου, ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ μαζί με άλλους ΦΟΡΕΙΣ  ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ – ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, Όπου ΣΑΣ  ΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ να παραβρεθείτε με όλες σας τις δυνάμεις.    
Ø   για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ τις μνημονιακές πολιτικές που ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ το ΕΣΥ και ΒΛΑΠΤΟΥΝ την ΥΓΕΙΑ.
Ø   για να Υπερασπιστούμε όλοι μαζί τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα.
Ø   για να Περιφρουρήσουμε και να διευρύνουμε τα ευαίσθητα αυτά αγαθά, με αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη και βεβαίως την βελτίωση των συνθηκών Νοσηλείας και το πιο σημαντικό την Ελεύθερη και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας όλων, για να μην υπάρχει κανένας πολίτης χωρίς ΔΩΡΕΑΝ Υγειονομική κάλυψη.       
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ – ΙΑΤΡΟΙ - ΦΟΡΕΙΣ  και  ΧΡΗΣΤΕΣ  των   Υπηρεσιών Υγείας,  ενώνουμε την φωνή μας και 
                       Α Γ Ω Ν Ι Ζ Ο Μ Α Σ Τ Ε:  
Ø     Για να μην κλείσει καμία Νοσοκομειακή μονάδα, κανένα τμήμα και καμιά υπηρεσία των Δημόσιων Νοσοκομείων. Να μην εκχωρηθεί κομμάτι-κομμάτι η λειτουργία της Υγείας στους Ιδιώτες.
Ø     Για να αποκτήσουν τα δημόσια Νοσοκομεία επαρκή – πλήρη χρηματοδότηση και να σταματήσουν επιτέλους οι τραγικές ελλείψεις υλικών, να αναπτυχθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και να υπάρξει η Ελεύθερη και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας όλων, για να μην υπάρχει κανένας πολίτης χωρίς ΔΩΡΕΑΝ Υγειονομική κάλυψη. 
Ø     Για να γίνουν οι αναγκαίες και απαραίτητες Προσλήψεις Προσωπικού και Ιατρών, για να σταματήσουν επιτέλους οι τραγικές ελλείψεις πού δυσχεραίνουν την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Ø     Για να ολοκληρωθούν επιτέλους οι κτιριακές εκκρεμότητες του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ,εκκρεμότητες που επιβαρύνουν τις υπόλοιπες δομές υγείας στη περιοχή μας και να επαναλειτουργήσει επιτέλους πλήρως αυτό το άκρως απαραίτητο Νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: