Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ANAKOIΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ των ΔΗΜΟΣΙΟΠΑΫΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ,από το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ για την 1η ΜΑΗ.

1η ΜΑΗ 2013 ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ-ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΤΙΜΗΣ κ ΑΓΩΝΑ
                     
            To N.T ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ  απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους Εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, τους Ανέργους καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στη Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση.
          Η 1η ΜΑΗ 2013 βρίσκει τους Έλληνες  Εργαζόμενους Δημοσίους Υπαλλήλους στοχοποιημένους και αντιμέτωπους με τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για Απολύσεις στο Δημόσιο και κατ΄ επέκταση την κατάργηση της μονιμότητας, κατάκτηση ενός και πλέον Αιώνα και μάλιστα Συνταγματικά κατοχυρωμένη, την στιγμή που η ΑΝΕΡΓΙΑ στη χώρα μας καλπάζει με επικίνδυνες διαστάσεις για την Ελληνική Κοινωνία και ιδιαιτέρως τους Νέους..
          Η 1η ΜΑΗ βρίσκει την Ελληνική Κοινωνία αντιμέτωπη με την κατάργηση την συγχώνευση Οργανισμών τμημάτων και υπηρεσιών πολύτιμων σε περιόδους κρίσης και το χειρότερο με την διάλυση των Δημόσιων Υπηρεσιών.
          Μπροστά σ’ αυτές τις εξελίξεις, την 1η του ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ, βγαίνουμε όλοι στους δρόμους, συνεχίζοντας τον ΑΓΩΝΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ μια άλλη πολιτική που να διασφαλίζει τα  ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ μας ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    Όλοι  στην  Απεργιακή  Συγκέντρωση  των  Συνδικάτων
την 1η ΜΑΗ στις 1Ο.30 το Πρωϊ στην Πλατεία  Eθνικής 
Αντίστασης,μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
            

Δεν υπάρχουν σχόλια: