Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Φωτογραφικό υλικό από τις Κινητοποιήσειςτου Απρίλη.

          Το Σωματείο μας ως γνωστόν, τον Απρίλιο μήνα του 2013 ανέπτυξε μεγάλη και πλούσια δράση. Πραγματοποίησε αρκετές κινητοποιήσεις, τόσο για την καταβολή των οφειλόμενων Αργιών και Νυκτερινών, όσο και για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής πού δυστυχώς εφαρμόζεται και στο χώρο της Υγείας με άμεσες επιπτώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίεςΥγείας, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στα κτιριακά μας, όπου 5 χρόνια μετά τον σεισμό ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί. Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό απ΄ αυτές τις κινητοποιήσεις μας.  
          Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν αφορούν την κινητοποίηση της 10ης του Απρίλη. Είναι από την συγκεντρωσή μας στην είσοδο του Νοσοκομείου και το κλείσιμό της. 
Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν αφορούν την κινητοποίηση της 10ης του Απρίλη. Είναι από την συγκεντρωσή μας στην Πύλη του Νοσοκομείου και το κλείσιμό της. 
Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν αφορούν την κινητοποίηση της 10ης του Απρίλη. Είναι από την συγκεντρωσή μας στην Πύλη του Νοσοκομείου και το κλείσιμο του Κόμβου μπροστά από το Νοσοκομείο.
Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν αφορούν την κινητοποίηση της 11ης του Απρίλη. Είναι από την συγκεντρωσή μας  στην 6η Υ.ΠΕ και την Παράστασή μας στον Διοικητή της Υ.ΠΕ. 
Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν αφορούν την κινητοποίηση της 17ης του Απρίλη. Είναι από την συγκεντρωσή μας  στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας. 
Οι Φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το ΠΑΝΑΧΑΪΚΟ-ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  της 23ης του Απρίλη στην Πλατεία Γεωργίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: