Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Στο πλευρό των Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέα» το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

         Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας με ανακοίνωσή του, συμπαραστέκεται και συμμετέχει στο δίκαιο αγώνα και στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα και καλεί τους εργαζόμενους έξω από τα γραφεία του την Πέμπτη στις 10 το πρωί. Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο αναφέρει τα εξής:
          «Αλληλέγγυα ενώνουμε τις φωνές μας και ΖΗΤΑΜΕ:
Αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον πολίτη, τη βελτίωση των συνθηκών Νοσηλείας και το σπουδαιότερο Ελεύθερη και Δωρεάν πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας για να μην υπάρχει κανένας πολίτης χωρίς Δωρεάν Υγειονομική κάλυψη.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται με τους εργαζόμενους, όλων των Δημόσιων Νοσοκομείων,
• Για να μην κλείσει καμία Νοσοκομειακή μονάδα, κανένα τμήμα και καμία υπηρεσία των Δημόσιων Νοσοκομείων. Να μην εκχωρηθεί κομμάτι-κομμάτι η λειτουργία της Υγείας στους Ιδιώτες.
• Για να αποκτήσουν τα δημόσια Νοσοκομεία επαρκή-πλήρη χρηματοδότηση και να σταματήσουν επιτέλους οι τραγικές ελλείψεις υλικών, να αναπτυχθεί η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και να υπάρξει η Ελεύθερη και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στις υπηρεσίες Υγείας όλων, για να μην υπάρχει κανένας πολίτης χωρίς ΔΩΡΕΑΝ Υγειονομική κάλυψη.
• Για να γίνουν οι αναγκαίες και απαραίτητες Προσλήψεις Προσωπικού και Ιατρών, για να σταματήσουν επιτέλους οι τραγικές ελλείψεις που δυσχεραίνουν την εξυπηρέτηση των πολιτών.
• Για να ολοκληρωθούν επιτέλους οι κτιριακές εκκρεμότητες και να επαναλειτουργήσει πλήρως το άκρως απαραίτητο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, το Νοσοκομείο που αγαπούν και προτιμούν όλοι οι Πολίτες της περιοχής μας και όχι μόνον.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους την ΤΕΤΑΡΤΗ 17/04/2013 στις 10:00 το πρωί μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και την Τρίτη 23/4/2013 στις 8:00 το απόγευμα στην Πλ. Γεωργίου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
Να Υπερασπιστούμε τα κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα. Για να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ και να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ τις μνημονιακές πολιτικές που κατεδαφίζουν το ΕΣΥ και το ΕΟΠΥΥ, που βλάπτουν την ΥΓΕΙΑ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: