Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Δ.Ε.Θ.

        Βάσει σχετικής απόφασης του Δ.Σ του Σωματείου μας, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ του Δ.Σ αποτελούμενη από τούς Πετρόπουλο Κώστα, Γιαννόπουλο Σπύρο, Πανούτσο Γιάννη, Σπηλιόπουλο Αντώνη και Σουγλέρη χρήστο, συμμετείχε στο μεγάλο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που έγινε από ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, στην ΔΕΘ (έκθεση Θεσσαλονίκης), το Σάββατο 7/9/13 στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά από το Άγαλμα του Βενιζέλου και βεβαίως στην μεγαλειώδη πορεία που ακολούθησε στούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πρός τον χώρο της ΔΕΘ και μέχρι την ΕΤ3.
         Η προαναφερόμενη αντιπροσωπεία του Σωματείου μας συμμετείχε στο μεγάλο μπλόκ που είχαμε στήσει όλοι οι Νοσοκομειακοί μαζί, εκφράζοντας μαζί με τούς υπόλοιπους διαδηλωτές την αντίθεσή μας στην Κυβερνητική Πολιτική.
Σχετικό μ΄ αυτό το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, το παρακάτω ΨΗΦΙΣΜΑ 


     ¨Εμείς οι εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι που πήραμε μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ - Ε.Κ.Θ - ΕΔΟΘ. που έγινε σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, διατρανώσαμε  την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε  τον αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο για να μπει οριστικό στις καταστροφικές και αδιέξοδες πολιτικές κυβέρνησης και τρόικα που έχουν εξαθλιώσει κοινωνία και οικονομία. Διαδηλώσαμε κατά της φτώχειας ,της εξαθλίωσης ,της ανεργίας ,της λιτότητας ,του εκφοβισμού ,των απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ,των διαθεσιμοτήτων ,της φοροεπιδρομής ,της κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων..
Εργαζόµενοι & κοινωνία αγωνίζονται - διεκδικούν & απαιτούν:
..............................................
...............Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ΨΗΦΙΣΜΑ, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: