Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Σχετικά με την λειτουργία της 6ης Υ.Πε επί Κατσίβελλα.

        Ένα από τα αίτια της διαφθοράς στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και όχι μόνο είναι το σύστημα προμηθειών. Από χρόνια έχουν ανατεθεί μελέτες και έχουν γίνει δηλώσεις πολιτικών προσώπων που βρέθηκαν στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την πάταξη των τρωκτικών που λυμαίνονται τον χώρο, και όλοι κατέληξαν στην κατάργηση των απευθείας αναθέσεων.
       Πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και διαδικτυακό τύπο δείχνουν την αδράνεια των Υπηρεσιών ως προς αυτό το κομμάτι που αφορά τελικά και την σωστή λειτουργία των δημόσιων Νοσοκομείων.
         Παρατηρώντας λοιπόν το τι γίνεται στην 6η Υ.Πε διαπιστώνουμε ότι από τους 18 δημόσιους διαγωνισμούς που είχε αναλάβει υλοποίησε μόνο τον 1, ενώ συνολικά δεν έχει υλοποιηθεί το 72,78% των διαγωνισμών. (Συνημμένα και ο σχετικός Πίνακας).
         Για όλα αυτά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον προηγούμενο Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, που ο κος Λεπίδας τον ονομάτισε ως τον καλύτερο που πέρασε ποτέ. Τι κάνατε κ. Κατσίβελα, όλο αυτό το διάστημα; αναθέσεις κάνατε τι; Οι προκάτοχοι σας γιατί είχαν προωθήσει τους αντίστοιχους διαγωνισμούς το χρονικό διάστημα που ήταν Διοικητές στην ΥΠΕ; Οι συνδικαλιστές και οι “ατσαλάκωτοι“  φταίνε και για αυτά; Γιατί ενώ γνωρίζετε ότι η διαφθορά και οι υπερτιμολογήσεις γίνονται στις αναθέσεις, εσείς δεν φροντίσατε να υλοποιηθούν οι διαγωνισμοί;
     Θα δώσετε συνέντευξη τύπου για τα παραπάνω ή θα ακολουθήσετε τον ίδιο δρόμο και στον Δήμο Τρυφιλλίας. Αν δεν απαντήσετε εσείς, ας απαντήσει ο εδώ Σύμβουλός σας και εκφραστής σας, ο Κος Λεπίδας, ο οποίος με χθεσινές  του αναφορές στο F/B αυτοαναγορεύετεαι μαζί με την κα Αλμπάνη, που παραμένει στην Υ.Πε προκλητικότατα παρά την λήξη της θητείας της,  ως η Υ.Πε του Βουνού, αναφορά που άρεσε στον Κο Κατσίβελλα, αναφορά που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας  περί παραδιοίκησης στην Υ.Πε, αλλά και για Διοικούντες κατώτερους των περιστάσεων.
      Στο διαταύτα λοιπόν κύριε Κατσίβελα και κύριε Λεπίδα, στο ΔΙΑΤΑΥΤΑ  με στοιχεία  όμως και όχι με φιλοσοφικά ευρήματα.    
..............................................................................................
        Δείτε τον σχετικό πίνακα, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://workspaces.acrobat.com/?d=L*N-VTNwmi44COy8pWDnbg

Δεν υπάρχουν σχόλια: