Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Με απόφαση του Διοικητή της 6ης Υ.Πε παύθηκε από την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας ο Κος Μαζαράκης Ανδρέας.

           Ακόμη ένα “χαστούκι” στις κομματικές επιλογές του Κου Κατσίβελλα, του απερχόμενου Διοικητή της 6ης Υ.Πε, που είχε το θράσος κατά την αποχώρησή του να  μιλάει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ακομμάτιστη και αντικειμενική θητεία στην εν λόγω Υ.Πε, την Υ.Πε που υπέστη τα πάνδεινα από την παρουσία του και την παραδιοίκησή του.
         Μετά το άδοξο τέλος της ανάθεσης στην Παθολογική Κλινική, την σκυτάλη την πήρε ο Κος Μαζαράκης, ο οποίος με απόφαση του Νέου Διοικητή της 6ης Υ.Πε, από  την 30/11/14 απομακρύνεται πλέον από την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, βάσει σχετικής δικαστικής απόφασης.
         Μια Δικαστική απόφαση που μας δικαιώνει πλήρως σε ότι αφορά τις τότε καταγγελίες μας, ενάντια σ΄ αυτές τις κομματικές επιλογές Κατσίβελλα, όπως χαρακτηριστικά λέγαμε και επιμέναμε τότε.
         Μια απόφαση - απάντηση στα λεγόμενα του Νομικού Συμβούλου της 6ης Υ.Πε που ακόμη συνεχίζει να υμνεί τον Κον Κατσίβελλα και δεν ξέρουμε γιατί, ως τον καλύτερο Διοικητή της 6ης Υ.Πε. (Αλήθεια ποιες ήταν οι σχετικές γνωμοδοτήσεις του).
         Μια εξέλιξη - ηχηρή απάντηση στις προαναφερόμενες ψεύτικες δηλώσεις αυτού του  απερχόμενου Διοικητή που υπεραμυνόταν για την “ορθότητα“ των αποφάσεών του.
        Βέβαια ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε, για να είναι πλήρως εναρμονισμένος με την σχετική Δικαστική Απόφαση και να μην διαπράττει ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, θα πρέπει να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ και στην ανάθεση του νέου Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας και μάλιστα μέσα από την υπάρχουσα λίστα, όπως ορίζει η σχετική Δικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: