Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι Εργασίες στο 7όροφο Σεισμόπληκτο Κτίριο.

        Σας κάνουμε γνωστό ότι, όπως το είχαμε προαναγγείλει από την Τρίτη 25/11/1, με σχετική ανακοίνωσή μας, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΗΔΗ από ΧΘΕΣ και πάλι οι Εργασίες στο 7όροφο κεντρικό σεισμόπληκτο κτίριο του Νοσοκομείου μας, οι εργασίες που ως γνωστόν σε όλους είχαν σταματήσει από τις αρχές του Σεπτέμβρη, λόγω μη Πληρωμής του Εργολάβου.
      Αυτή η ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, που είναι απόρροια των συντονισμένων προσπαθειών του Σωματείου μας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι μια εξέλιξη που μας χαροποιεί και που δυστυχώς δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζει, δεδομένου ότι από το ποσό του 1,1 εκ ευρώ που εκταμιεύτηκε, οι 600.000 ευρώ πηγαίνουν για την εξόφληση των οφειλόμενων και μόνον οι 500.000 ευρώ απομένουν για νέες εργασίες.
                                         γι΄ αυτόν τον λόγο
παραμένει στους στόχους μας και στις διεκδικήσεις μας, η ΑΜΕΣΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ του ποσού των 4 εκ ευρώ τουλάχιστον, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, όπως είχαμε θέσει στην πρόσφατη σχετική επίσκεψή μας στην Αθήνα, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, για να μην ξαναπαρουσιαστούν τα ίδια φαινόμενα, το εκ νέου σταμάτημα των Εργασιών και οι γνωστές καθυστερήσεις που θέτουν το έργο σε κίνδυνο.
      Δοθείσης της ευκαιρίας ακόμη μια φορά επισημαίνουμε ότι, για να μπορούμε να ελπίζουμε στην ολοκλήρωση των εργασιών και την παράδοση αυτού του άκρως απαραίτητου κτιρίου, χρειάζεται ΣΥΝΕΧΗΣ και ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ και μάλιστα απ΄ όλους μας προς κάθε κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: