Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ξεμένουν από πετρέλαιο τα ασθενοφόρα της Πρέβεζας

        Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει δημιουργηθεί από το κλείσιμο των τραπεζών είναι η έλλειψη ρευστότητας για να ..."φουλάρουν" πετρέλαιο τα ασθενοφόρα, τόσο του ΕΚΑΒ όσο και του Νοσοκομείου, της Πρέβεζας αλλά και όλης της Ελλάδας. Τα χρήματα που είχαν στην διάθεση τους τα ασθενοφόρα πριν το κλείσιμο των τραπεζών σιγά σιγά τελειώνουν και μέχρι στιγμής δεν έχει απαντηθεί το αίτημα της διοίκησης του Νοσοκομείου στην τράπεζα της Ελλάδος για διευκόλυνση των συναλλαγών λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

     Η απάντηση σύμφωνα με το mypreveza αναμένεται να δοθεί αύριο, σίγουρα θα είναι θετική και είναι κάτι που θα ανακουφίσει τους υπεύθυνους καθώς όσο οι μέρες περνούν ο κίνδυνος η περιοχή μας να μείνει χωρίς ασθενοφόρα εν μέσω τουριστικής περιόδου γίνεται όλο και πιο ορατός. 

        Στον τομέα της υγείας πάντως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι και το μοναδικό αφού η έλλειψη ρευστότητας έχει πλήξει το ήδη στραβό κλίμα στην προμήθεια φαρμάκων και λοιπών βασικών αγαθών αφού οι φαρμακοβιομηχανίες πλέον ζητούν εξόφληση για να προμηθεύσουν με φάρμακα τα νοσοκομεία μας...

Πηγή: mypreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια: