Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Συμπαράσταση στούς Συναδέλφους των Νοσοκομείων της ΗΠΕΙΡΟΥ κ της ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

          Την ΤΕΤΑΡΤΗ 1/6/16, αμέσως μετά την Συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τους Πετρόπουλο Κώστα, Σουγλέρη Χρήστο, Λιώλη Βένη και Σταματόπουλο Ανδρέα παραβρέθηκε στην  6η Υ.Πε, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους Συναδέλφους-Εργαζόμενους των Νοσοκομείων της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και της ΗΠΕΙΡΟΥ, που θα έρχονταν εκείνη την ημέρα στην 6η Υ.Πε προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν, αναζητώντας σχετικές λύσεις.
          Αξίζει να επισημάνουμε ότι εκεί είδαμε Συναδέλφους που τους οφείλονται οι Αργίες και οι Νύκτες του 2012, 2013, 2014, 2015 κλπ. Νοσοκομεία με τεράστιες ελλείψεις σε Προσωπικό και Ιατρούς και πολλά άλλα......
           Σ΄ αυτήν την συνάντηση  τοποθετήθηκε και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, για τα ΚΟΙΝΑ με τους προαναφερόμενους  χώρους ζητήματα, όπως είναι:
- Τόσο αυτά  του Υγειονομικού Χάρτη, όπου για το Νοσοκομείο μας, το Γ.Ν ΠΑΤΡΑΣ πήρε την διαβεβαίωση της πρόβλεψης- ανάπτυξης 450 κλινών, 
- Όσο και για την μη καταβολή των Αργιών και Νυκτερινών των Συναδέλφων Εργαζόμενων των Κέντρων Υγείας, χωρίς να πάρει κάποια σημαντική δέσμευση, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με το Μισθολόγιο και με κάποια Κ.Υ.
- Αλλά και  για την μη πληρωμή τους ακόμη με το ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, όπου πήρε την διαβεβαίωση ότι αυτό θα γίνει μέσα στον Ιούνιο, στις 27/6/16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: