Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ το Δ.Σ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

          Σας κάνουμε γνωστό ότι  ΣΗΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ 7/6/2016  και ώρα  13:00,  Συνεδριάζει  το Δ.Σ του Νοσοκομείου, με 22 συνολικά θέματα στην ημερήσια διάταξη,  21 οικονομικά και 1 Διοικητικό, θέματα που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://files.acrobat.com/a/preview/3794eef5-18cc-45d0-801d-28d3e3eb145a
          Δοθείσης της  ευκαιρίας  σας γνωστοποιούμε επίσης, ότι το Δ.Σ του Νοσοκομείου έχει ξεκινήσει ήδη από χθες  την διαδικασία εξέτασης των 208 αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για την καθαριότητα του Νοσοκομείου, διαδικασία που θα επαναλαμβάνεται καθημερινά μέχρι την ολοκλήρωσή τους.
          Σχετική με τα προαναφερόμενα η παρακάτω ανακοίνωση-γνωστοποίηση της εκτελούσας χρέη Διοικητή, Δντριας της Ιατρικής Υπηρεσίας Θεωδωρή Ελένη.

           ¨Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Δευτέρα 6-6-2016 στις 11πμ θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων για την καθαριότητα, όπως έχει συμφωνηθεί σε προηγούμενη Συνεδρίαση.
        Η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται σε καθημερινή βάση (για όσες ημέρες χρειαστεί) για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα περιλαμβάνει δε την αποσφράγιση των φακέλων με τα δικαιολογητικά, την υπογραφή τους απ’ όλα τα μέλη του Δ.Σ και την καταγραφή αυτών στους ειδικούς πίνακες.
       Εν συνεχεία θα ακολουθήσει η κατάταξη των υποψηφίων βάσει των κριτηρίων προτεραιότητας  που ορίζει η σχετική ερμηνευτική εγκύκλιος.
        Η παρουσία σας είναι απαραίτητη. Τα τακτικά μέλη σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούνται να ειδοποιήσουν τον αναπληρωτή τους.             

Δεν υπάρχουν σχόλια: