Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ και ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ στις ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

        Με την δημοσίευσή μας αυτή, σας κάνουμε γνωστά τα ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ που έχουμε πλέον στην Ιστοσελίδα μας, τόσο στην ΔΙΑΤΑΞΗ, όσο και στο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
         Μιλάμε για τις προσθήκες στη δεξιά πλευρά της σελίδας, προσθήκες που έχουν να κάνουν:
-Κατ΄ αρχήν  με τις αναρτήσεις στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ ¨ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ¨, για τα ¨ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ του ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ¨ και τις ¨ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ-ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ κλπ¨ .
- Τον ΝΕΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ για τα ¨ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ¨, όπου υπάρχουν οι ¨ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ¨ και η πρόσβαση για  την ενημέρωση μας  σχετικά με την  Μισθοδοσία μας.
- Τον ΝΕΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ τον σχετικό με την ¨ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και το ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ¨, όπου υπάρχουν τόσο ο σχετικός Νόμος όσο και η σχετική εφαρμοστική εγκύκλιος.
- και βεβαίως στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ για τα ¨ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ¨, όπου είναι αναρτημένος ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ της ΠΟΕΔΗΝ, προσθέσαμε και τον ΙΣΤΟΤΟΠΟ για τις ¨ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ¨, όπου είναι αναρτημένες οι διατάξεις που αφορούν τον υπολογισμό των Συντάξεων και του Εφάπαξ. 
         Δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι τα προαναφερόμενα, Νόμοι και Διατάξεις, είναι αναρτημένα και στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ ¨ΝΟΜΟΙ -ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ και ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ¨¨,  που είναι στα αριστερά της σελίδας μας, όπου είναι αναρτημένη όλη η σχετική με τον κλάδο μας Νομοθεσία.
            Στα αριστερά της σελίδας μας βεβαίως βρίσκεται και τον ΙΣΤΟΤΟΠΟ ¨ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 2016-2017¨, όπου αναρτώνται όλες οι Αποφάσεις του Δ.Σ του Σωματείου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: