Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Αλλάζουν όλα από ΣΗΜΕΡΑ: Αυξήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

        Αλάζουν όλα από 1η Ιουνίου. Το πολυνομοσχέδιο είναι πραγματικότητα και οι φόροι μπαίνουν σε εφαρμογή σε δύο 24ωρα! Αυξάνονται οι τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες, μειώνονται μισθοί σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Εκρηκτικός συνδυασμός για τα ελληνικά νοικοκυριά.
        Η αύξηση του ΦΠΑ από το 23% στο 24%, η αύξηση του φόρου στην αμόλυβδη και στο πετρέλαιο κίνησης, στο πετρέλαιο θέρμανσης, στη σταθερή τηλεφωνία και στο Ιντερνετ, στον καφέ, στην μπύρα και στα τσιγάρα, αλλά και ο νέος ΕΝΦΙΑ είναι μερικά μόνον από τα νέα μέτρα που έρχονται, σταδιακά, τους επόμενους 18 μήνες. Όσον αφορά τα καύσιμα, η κυβέρνηση μελετά ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο προτείνει τα μισά τέλη κυκλοφορίας να καταβάλλονται με εφάπαξ καταβολή και τα άλλα μισά να πληρώνονται μέσω της βενζίνης που καταναλώνει ο φορολογούμενος.

Διαφορά θα δουν στις τσέπες τους μισθωτοί και συνταξιούχοι: Η επόμενη μισθοδοσία θα είναι έως και 10 ευρώ μικρότερη (λόγω αύξησης φόρου) για όσους βγάζουν από 650-700 ευρώ και πάνω, καθώς οι μισθωτοί χωρίς παιδιά και με εισόδημα κάτω από 9.500 ευρώ χάνουν περί τα 100-120 ευρώ τον χρόνο.

Τι αυξάνεται από 1η Ιουνίου:.................................................................................................................
..........Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσδμο που ακολυθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: