Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

10 ΧΡΟΝΙΑ μετά την ΕΚΚΕΝΩΣΗ του 7ορόφου Κτιρίου.

        Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, γινόταν η εκκένωση του κεντρικού 7ορόφου Κτιρίου του Νοσοκομείου μας, λογω των σοβαρών ζημιών που αυτό είχε υποστεί από τον σεισμό της 8ης του Ιούνη του 2018.
      Οι παρεμβάσεις του Σωματείου μας και οι κινητοποιήσεις του, με την μεγάλη συμμετοχή των Συναδέλφων-Μελών μας είχαν ως αποτέλεσμα να μην διασκορπιστούμε στα Νοσοκομεία της περιοχής, να αναπτυχθούμε στις εναπομείνασες υποδομές μας, εκτός ελαχίστων δυνάμεων που πήγαν στο ΠΠΝΡΙΟΥ.
     Σήμερα λοιπόν, 10 χρόνια μετά, μπορούμε ευθαρσώς να πούμε ότι η δυναμική μας, οι παρεμβάσεις του Προέδρου του Σωματείου μας, η επιμονή μας, η καθημερινή ενασχόλησή μας με το πρόβλημα έφεραν αποτελέσματα. 
       Αφού αποτρέψαμε σε πρώτη φάση το απλό βάψιμο και αφού ξεπεράσαμε με την επιμονή μας τις χρονοβόρες διαδικασίες των ενστάσεων κλπ καθυστερήσεω, ΣΗΜΕΡΑ με τις δικές μας προσπάθειες και τούς δικούς μας αγώνες, έχουμε  την ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ και την προσθήκη του ενός επιπλέον ορόφου σ΄ αυτήν, το ανακαινισμένο- σύγχρονο και μάλιστα εξοπλισμένο 7όροφο κτίριο και βεβαίως την πρόσφατη επιτυχία μας τον  νέο οργανισμό 465 κλινών, αλλά και την δρομολόγηση της αναγκαίας και απαραίτητης ΝΕΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.
     Με τους αγώνες μας κρατήσαμε αυτό το Νοσοκομείο, με τους αγώνες μας θα επιβάλλουμε την πλήρη ανάπτυξή του και βεβαίως την σωστη του λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: