Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

H ΑΠΟΦΑΣΗ της 1ης/20.6.2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Δ.Σ του ΣΩΜΑΤΕIOY.

       Την  ΤΕΤΑΡΤΗ  20/6/2018, συνεδρίασε το NEOEKΛΕΓΜΕΝΟ Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από σχετική πρόσκληση του πλειοψηφούντος Συμβούλου Κώστα Πετρόπουλου, με  ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα:
Την ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ του  ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ   Δ.Σ. 
       Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, όπου ήταν όλοι παρόντες, o Προεδρεύων Πλειοψηφών Σύμβουλος ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, αφού καλωσόρισε τα νεοεκλεγμένα Μέλη του Δ.Σ και αφού συνεχάρη όλους  για την εκλογή τους.
                    εισηγούμενος το θέμα της ημερήσιας διάταξης
αναφέρθηκε στην συγκρότηση ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ και μάλιστα  απ΄ όλες τις παρατάξεις, βάσει των ψήφων που πήραν στις σχετικές εκλογικές διαδικασίες, προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα της διετούς θητείας αυτού του νέου οργάνου, που φαίνονται πολλά και δύσκολα,  πρόταση  με την οποία  συμφώνησαν αρχικά, τόσο  η Α.Κ.Ε όσο και η ΕΣΥ, οι οποίες στις τοποθετήσεις τους ζήτησαν, η μεν ΕΣΥ την θέση του Α΄ Αντιπροέδρου, η δε ΑΚΕ την θέση του Γενικού Γραμματέα.
        Βάσει των προαναφερθέντων και βεβαίως μετά από σχετική διαλογική συζήτηση, όπου, αφού τέθηκαν από την Συνδικαλιστική Αλλαγή τα ζητήματα της δυσλειτουργίας που υπήρξαν με το διαπαραταξιακό Προεδρείο της προηγούμενης θητείας του Δ.Σ, ο Προεδρεύων πρότεινε η πλειοψηφούσα και αυτοδύναμη παράταξη στην οποία ανήκει δικαιωματικά η θέση του Προέδρου, για λειτουργικούς λόγους να πάρει και τις θέσεις του Α΄Αντιπροέδρου - του Γεν, Γραμματέα και του Ταμία και οι θέσεις του Β΄ Αντιπροέδρου-του Αν. Γραμματέα και του Οργαν. Γραμματέα να δοθούν στις παρατάξεις της ΑΚΕ και της ΕΣΥ.
        Επειδή η παραπάνω πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τις Παρατάξεις της ΑΚΕ και της ΕΣΥ, το Προεδρείο ανέλαβε εξ΄ ολοκλήρου η παράταξη της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, αποδεχόμενη έτσι και την βούληση των μελών μας που με την ψήφο τους την έστειλαν ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ στο νέο Δ.Σ.
          Μετά απ΄ αυτήν την εξέλιξη και μετά από  την σχετική ψηφοφορία πού ακολούθησε, το Δ.Σ  με ψήφους 7 υπέρ έναντι 6 κατά, διαμορφώθηκε ως εξής:   

                 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ         ΚΩΣΤΑΣ.
   Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ       ΣΠΥΡΟΣ.
   Β΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΤΟΥΤΟΥΝΗ                 ΑΘΑΝΑΣΙΑ
  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:   ΜΠΟΥΡΑΛΕΞΗ           ΓΙΩΤΑ.
   ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:   ΜΑΡΓΩΝΗ                   ΑΘΗΝΑ. 
 ΟΡΓ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:   ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ                 ΒΑΓΓΕΛΗΣ.
                      ΤΑΜΙΑΣ:   ΜΑΥΡΙΚΗ                     ΕΛΙΣΑΒΕΤ.               
                         ΜΕΛΗ:   ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ                  ΧΡΗΣΤΟΣ.
                                         AΣΛΑΝΙΔΗ                   ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
                                         ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ            ΜΑΡΙΑ
                                         ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ                ΙΩΑΝΝΑ.
                                         ΛΙΩΛΗ                          ΒΕΝΗ.
                                         ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ    ΑΝΔΡΕΑΣ.
                 Από το  Δ.Σ του Σωματείου ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: