Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Η Τροπολογία για το ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ την ΤΡΙΤΗ 3.7.18 από την ΠΟΕΔΗΝ.

        Με ευρεία πλειοψηφία «πέρασε» αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουνίου από τη Βουλή η τροπολογία των υπουργών Υγείας Ανδρέα Ξανθού και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την τύχη του λοιπού επικουρικού προσωπικού του ΕΣΥ της χώρας μας.
Υπέρ της τροπολογίας δεν ψήφισαν μόνον οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αλλά και εκείνοι της Ν.Δ. και του Κινήματος Αλλαγής.
       Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω τροπολογία προβλέπει τρίμηνη χρονική παράταση στην ισχύ των συμβάσεων των νοσηλευτών μονάδων εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), οι οποίοι έχουν προσληφθεί μέσω του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
      Επίσης, η ίδια τροπολογία προβλέπει τη σύναψη νέων συμβάσεων για το λοιπό επικουρικό προσωπικό του ΕΣΥ της χώρας μας, συμβάσεις η χρονική διάρκεια των οποίων δεν μπορεί να ξεπερνά την 31η Μαϊου 2019.
      Αξίζει να σημειώσουμε για μία ακόμη φορά ότι η εν λόγω τροπολογία εξαιρεί ρητώς από τις ρυθμίσεις της τους επικουρικούς γιατρούς του ΕΣΥ της χώρας μας.
                                             ..............................................................................
     Στον σύνδεσμο που ακολουθεί  ( http://www.poedhn.gr/deltia-typoy/item/3283-24ori-panelladiki-apergia-tin-triti-372018-gia-tin-perifereia-kai-4ori-stasi-ergasias-gia-tin-attiki-11pm-3mm-tis-poedin), διαβάστε σχετικά με τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: