Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Παράνομες επανατοποθετήσεις στις θέσεις ευθύνης του Νοσοκομείου μας.

              Ο  Διοικητής του Γ.Ν Πατρών, με αποφάσεις του και μάλιστα έν μέσω των εκλογών, αποφάσεις που αντίκεινται στην κείμενη νομοθεσία, προωθεί την εφαρμογή του Νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου, ενός πολυβασανισμένου Οργανισμού που δυστυχώς συνεχίζει να έχει κενά, ¨λάθη και παραλήψεις¨ που σαφώς τον καθιστούν ανεφάρμοστο.
          Στα πλαίσια αυτά, επιδιώκει την επανατοποθέτηση των θέσεων ευθύνης, όχι στα πλαίσια των κείμενων διατάξεων και των κατευθύνσεων της 6ης Υ.Πε, αλλά των δικών του προσωπικών και μη σύννομων επιλογών, κάτι που μας βρίσκει ριζικά αντίθετους.
         Απέναντι σ΄ αυτήν
την ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα πρακτική του Διοικητή και μετά από σχετική ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή μας, το Δ.Σ του Σωματείου μας επεδίωξε συνάντηση μαζί του, μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3/6/19 και η οποία δυστυχώς δεν έφερε επί της ουσίας κανένα αποτέλεσμα, γιατί παρά τα επιχειρήματά μας ο Διοικητής υπεραμύνθηκε των δικών του παράνομων αποφάσεων.
         Γι΄ αυτό  τον λόγο
ΣΗΜΕΡΑ θα παραστούμε στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου θα εκθέσουμε όλα τα σχετικά επιχειρήματά μας, επιχειρήματα που είναι απόρροια των σχετικών κείμενων διατάξεων και που αποτελούν θέσεις και απόψεις αλλά και κατευθύνσεις της 6ης Υ.Πε προς τον Διοικητή.
      Εάν και εφ΄όσον
Τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν, απέναντι σ΄ αυτήν την παρανομία που επαναλαμβάνεται από τον συγκεκριμένοι Διοικητή για δεύτερη φορά,  θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης βεβαίως από αύριο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: