Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Σχετικά με την Επιστολή - Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ στις 10 του Μάρτη για την παράταση των Συμβάσεων των συμβασιούχων Καθαριστριών και όχι μόνον, καθώς επίσης κλπ άλλα σχετικά.

ΑΘΗΝΑ 10/03/2020
ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2729
                                                         ΠΡΟΣ: 1. ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ
            2. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κο ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ
Κύριοι Υπουργοί,
       Λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού θα πρέπει να εξετάσετε την παράταση των συμβάσεων των καθαριστριών, Τραπεζοκόμων, φυλάκων καθότι λήγουν στους τρέχοντες μήνες που είναι εν’ ισχύ τα μέτρα.
     Η απολύμανση, η καθαριότητα των Νοσοκομείων θα διαταραχθεί από τυχόν νέες καθαρίστριες, Τραπεζοκόμους που θα προσληφθούν, που δεν γνωρίζουν τους χώρους. Όπως και από τους φύλακες που ελέγχουν τις εισόδους των Νοσοκομείων.
      Με βάση λοιπόν την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου, ζητάμε για λόγους Δημόσιου συμφέροντος την ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα, φύλαξη, εστίαση για ένα έτος.
                                                       Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ
………………………………………………………………………………………………...…
   Για το προαναφερόμενο θέμα, όπου είναι γεγονός ότι έχουμε πρόβλημα με το προσωπικό καθαριότητας του Νοσοκομείου μας, με υπαιτιότητα βέβαια της προηγούμενης Διοίκησης. πρόβλημα για  το οποίο δεν απευθύνθηκε καθόλου και κανένας τους σε εμάς, αλλά κάποιο απ΄ αυτούς σε αντιπολιτευόμενους Βουλευτές, που με κροκοδείλια δάκρυα πήραν θέση, παρ΄ ότι το πρόβλημα είναι της προηγούμενης Διοίκησης, της Διοίκησής τους,  καναμε μια πρώτη συζήτηση με την σημερινή Διοίκηση στην συνάντηση που είχαμε την Παρασκευή 13/3/20 και θα δώσουμε συνέχεια σήμερα, ζητώντας να αποσταλεί το αίτημα προκήρυξης στον ΑΣΕΠ και όχι μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: