Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Επιστολή Κάλεσμα στο Σωματείο και τα μέλη του πρώην ΝΝΘώρακος.

Αριθμ. Πρωτ:…….94.                               ΠΡΟΣ:    Το Δ.Σ και τα Μέλη  του Σωματείου
Πάτρα……....20.3.20.                                           Εργαζομένων του Πρώην ΝΝΘώρακος
                                                                        ΚΟΙΝ:  ΠΟΕΔΗΝ  και ΑΔΕΔΥ             
           Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

     Ως γνωστόν σε όλους, από την 1/3/20, μετά δηλ την υπογραφή των ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ που διεκδικούσαμε, ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΜΕ  ΟΛΟΙ  στον ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ¨
           Μετά απ΄ αυτήν την αναμενόμενη εξέλιξη, εξυπακούεται ότι στον ΕΝΙΑΙΟ πλέον ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ, ότι θα πρέπει να λειτουργεί ένα ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, όπως αυτό το προσδιορίζουν και οι σχετικές συνδικαλιστικές διατάξεις του Ν.1264/82.
         Έτσι λοιπόν θα πρέπει ΑΜΕΣΑ, μέσα στις επόμενες ημέρες, να κινηθούν οι διαδικασίες, κατάθεσης του ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΙΚΟΥ του Σωματείου σας στο πρωτοδικείο και κατ΄ επέκταση η διάλυση του εν λόγω Σωματείου σας  και παράλληλα ή εγγραφή όλων αυτών των Συναδέλφων-μελών σας στο Σωματείο μας, έτσι ώστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΕΝΙΑΙΑ, να συνεχίσουμε την δράση μας και τον αγώνα μας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νοσοκομείου μας και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ΄ αυτό.
        Αυτό το θέμα, οφείλουμε να επισημάνουμε, ότι μας απασχόλησε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας, την 24η-3η/12.3.20, όπου πήραμε την απόφαση να σας αποστείλουμε αυτήν την επιστολή - κάλεσμα της εγγραφής όλων σας, στην δύναμη του Σωματείου των Εργαζόμενων του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨.
             Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς από το Δ.Σ του Σωματείου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: