Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Σχετικά με την χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, το δεκάλεπτο πέρασμά του από το ΠΠΝΡΙΟΥ, όπου ΗΛΘΟΝ, ΟΥΔΕΝ ΕΙΔΟΝ και ΑΠΗΛΘΟΝ.

  Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθές με σχετική ανάρτησή μας, σ΄ αυτό εδώ το site,  αλλά και στην σελίδα μας στο fb, ο Υπουργός Υγείας πράγματι χθές, γύρω στις 12:00, επισκέφθηκε το ΠΠΝΡΙΟΥ, κουβέντιασε για 5 λεπτά με τον Διοικητή της Υ.Πε, την Διοικήτρια του ΠΠΝΡΙΟΥ και τον Καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο και αφού έκανε μιά μικρή δήλωση έφυγε, μια δήλωση που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://www.kontraseolous.gr/κικίλιας-από-νοσοκομείο-ρίου-μείνετε/?fbclid=IwAR3rNyHH-FGa0jNM-ZkCvLsfCOjaWRV5wsOYRwOxzc3mjD1-3mWn_eYC-Yc) και μια διαδικασία που αν και ενταγμένη στο κλίμα και τα μέτρα των ημερών, σαφώς  είναι κατακριτέα και θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. 
     Αυτή η διαδικασία σαφώς θα μπορούσε να γίνει και μέσω skype  και να απέφευγε εντελώς τις μετακινήσεις και τις όποιες επαφές. Αφού όμως ήλθε θα μπορούσε και θα έπρεπε να συζητήσει με τούς παραβρισκόμενους φορείς, σαφώς σε περιορισμένο αριθμό εκπροσώπησης, τα όντως υπαρκτά προβλήματα της περιοχής μας, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποβούν μοιραία, κυρίως από τούς λάθος σχεδιασμούς, τις λαθεμένες πρακτικές και ιδιαιτέρως τά λειψά μέτρα προφύλαξης των Συναδέλφων μας. 
  Σχετική είναι η παρακάτω αναφορά του pelop.gr
    Στο Νοσοκομείο του Ρίο βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας το πρωί της Κυριακής. Εξερχόμενος, ο υπουργός Υγείας,  μίλησε στους δημοσιογράφους και αναφερόμενος στο νοσηλευτικό προσωπικό και τον αγώνα κατά του κοροναϊού ανέφερε: 
«Ήρθα να δω από κοντά τη μάχη που δίνουν αυτοί οι άνθρωποι».
Στη συνέχεια ο κ. Κικίλιας ανέφερε: 
«Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Και αν θέλετε κυρίες και κύριοι να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους στη μάχη που δίνουν, συναισθανθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και καθίστε σπίτι σας. Προστατέψτε τον εαυξτό σας, προστατέψτε τις ευπαθείς ομάδες, προστατέψτε τους γύρω σας, συγγενείς σας. Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια για να περάσουμε τη πολύ μεγάλη δυσκολία η οποία βρίσκεται στη χώρα με μια κρίση στη δημόσια υγεία που βλέπετε τι ανεπανόρθωτη ζημιά κάνει σε άλλες χώρες. Στηρίζουμε αυτούς τους ανθρlώπους στην προσπάθεια που έχουν κάνει. Είναι εντυπωσιακό πως πάνω από 450 δείγματα έχουν βγει αρνητικά, αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά για τον περιορισμό της νόσου. Η δυσκολία όμως είναι μπροστά. Στηρίχτε αυτούς τους ανθρώπους και μείνετε σπίτι σας!»
Αναδημοσίευση από pelop.gr
       Δείτε σχετικά,  στούς παρακάτω επίσης συνδέσμους:

  1. https://www.gnomip.gr/patra-west-greece/135754-κικίλιας-από-πγνπ-η-δυσκολία-είναι-μπροστά-δειτε-βιντεο
  2. https://dete.gr/σε-εξελιξη-στο-νοσοκομείο-του-ρίου-ο-υπ/
  3. https://www.skaipatras.gr/2020/03/15/patra-kikilias-gia-koronoio-synaisthantheite-tin-krisimotita-ton-stigmon-episkepsi-sto-nosokomeio-rioy/
  4. https://achaianews.gr/index.php/όλα-τα-νέα-h/πάτρα-δυτ-ελλάδα/97432-η-ανάρτηση-κικίλια-μετά-την-επίσκεψή-του-στο-πγνπ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: