Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο 27ος ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ. ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

                               ΝΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ.
  Δυστυχώς από προχθες θρηνούμε το χαμό του 27ου υγειονομικού από κορωνοϊό. Κατέληξε 50χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Χαλκίδας από κορωνοϊό, μετά από σκληρή μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου  που εργαζόταν. Εκεί στη ΜΕΘ που έχασε τη ζωή του  μετέφερε δεκάδες διασωληνωμένους  ασθενείς με κορωνοϊό και τους έδινε κουράγιο ότι θα τα καταφέρουν να νικήσουν τον κορωνοϊό.
       Δυστυχώς ο ίδιος δεν τα κατάφερε. Μόλις πριν λίγες ημέρες εμβολιάσθηκε τη πρώτη δόση και δεν πρόλαβε να αναπτύξει αντισώματα. Νόσησε  από κορωνοϊό  μαζί με άλλους 6 τραυματιοφορείς του νοσοκομείου Χαλκίδας, μεταξύ αυτών και ο αδελφός του που είναι επίσης τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο αδελφός του και οι άλλοι συνάδελφοι  ξεπέρασαν τη νόσο. Ο ίδιος δεν τα κατάφερε.
       Εισήχθη 15 Απρίλη με συμπτώματα στη κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Χαλκίδας στο οποίο εργαζόταν.  28  Απρίλη επιβαρύνθηκε η υγεία του διασωληνώθηκε. Δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας. Ήταν όλα κατειλημμένα. Τελικά την ίδια ημέρα άδειασε ένα και μεταφέρθηκε.
        Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους Συναδέλφους. 
    Για εμάς αθάνατος. Ήρωας πολέμου. ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΣΙ ΟΙ 27.
Για τη πολιτεία τίποτα.
     Ακόμη να χαρακτηρίσει το θάνατο των  θανόντων συναδέλφων από κορωνοϊό  εργατικό ατύχημα. 
      Οι οικογένειες των θανόντων συναδέλφων  που έπεσαν στο καθήκον βρίσκονται σε απόγνωση. Στη μεγάλη Βρετανία έδωσαν ήδη  στις οικογένειες  των θανόντων  υγειονομικών από κορωνοϊό  60.000 λίρες και προνόμια . Σε εμάς μόνο λόγια  και ατομική ευθύνη. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα στις ένοπλες δυνάμεις ομιλούν για ήρωες και στήνουν ανδριάντες. Σε εμάς αδιαφορία.
                                   Μιχ.  Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: