Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Σχετικά με την χθεσινή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην 6η Υ.Πε.

       Σας κάνουμε γνωστό ότι χθές, στα πλαίσια της κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ,  ως γνωστόν συμμετείχαμε και μάλιστα δυναμικά
       Μετά την συγκέντρωση μας στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου και την σχετική ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ -ΚΑΤΑΛΗΨΗ της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας
              Είχαμε
Την συμμετοχή μας στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην 6η Υ.Πε, μαζί με τα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής μας, ενάντια στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ των εμβολιασμών.
        Στην πολυπληθή αυτή συγκέντρωση, 
αφού έγινε μια μικρή αναφορά για τις διεκδικήσεις μας από τον πρόεδρο του Σωματείου μας κλπ άλλους   συνδιοργανωτές, (δείτε το σχετικό βίντεο στό τέλος του κειμένου).
       Ακολούθησε συνάντηση των εκπροσώπων των Σωματείων με τον Διοικητή και τον υποδιοικητή της 6ης Υ.Πε
              όπου γνωστοποιήσαμε ακόμη μια φορά τα αιτήματα μας, 
αιτήματα που είχαν να κάνουν κυρίως με την μη εφαρμογή της αντιδραστικής διάταξης , την μη αναστολή της εργασίας στους ανεμβολίαστους Συναδέλφους μας, τις δυσκολίες ανταπόκρισης των εναπομεινάντων συναδέλφων μας στη δουλειά που θα κληθούν ήδη  εξαντλημένοι  να δουλέψουν χωρίς άδειες και ρεπό, την λειτουργία των Νοσοκομείων και την δυσχερή θέση που αυτά θα βρεθούν, αλλά και τις άδειες στους προς συνταξιοδότηση Συναδέλφους μας.           
       Ο Διοικητής αρκέστηκε να μας πει μόνον ότι αυτά μας τα αιτήματα θα τα μεταφέρει κεντρικά στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, όπου παίρνονται  αυτές οι αποφάσεις.
                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: