Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Να πάρει πίσω η Διοίκηση το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ της έγγραφο, στο οποίο απαντάμε με την ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ της ΠΟΕΔΗΝ, που υφίσταται, που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ και που μας ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ.

  Σας κοινοποιούμε παρακάτω το ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ της Διοίκησης, που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης των ανεμβολίαστων Συναδέλφων μας, στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, Ένα έγγραφο που, πέρα από τίς παρανομίες που περιλαμβάνει, απειλεί ευθέως και τούς Συναδέλφους μας, αυτούς που κατέχουν θέσεις ευθύνης και όχι μόνον.  
    Απαντώντας λοιπόν σε αυτό το έγγραφο, που επιβεβαιώνει όλα όσα είχαμε πεί με την έκδοση του πρώτου σχετικού εγγράφου, όπου έτρεξε να δείξει τις εχθρικές πρός τούς Συναδέλφους μας προθέσεις του,  γνωρίζουμε σε όλους και κυρίως στην Διοίκηση που νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς ότι: 
1. Δεν έχει κανένα δικαίωμα αναστολής των ΑΔΕΙΩΝ, ούτε για τούς λόγους που επικαλείται, δεδομένου ότι αυτό δεν προβλέπεται από πουθενά.                            
2. Δεν μπορεί κανένας προϊστάμενος να θέσει κανέναν εργαζόμενο εκτός προγράμματος χωρίς σχετική απόφαση του οργάνου που προΐσταται στόν χώρο μας.          Απέναντι λοιπόν και σ΄ αυτό το ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ του ΔΙΟΙΚΗΤΗ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ με την ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και στην οποία σαφώς  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.         Καλούμε λοιπόν     ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους μας, να μην καταθέσει κανένας-κανένα πιστοποιητικό και σε κανέναν.                                                        Καλούμε παράλληλα την    Διοίκηση να πάρει πίσω αυτό το κατάπτυστο έγγραφό 
της και να σταματήσει Αμέσως τις πιέσεις και τις απειλές πρός τούς Συναδέλφους μας,  σεβόμενη ώς οφείλει την  νομιμότατη  σχετική ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ του κλάδου μας.                                Δοθείσης της ευκαιρίας σας υπενθυμίζουμε την χθεσινή σχετική ανακοίνωση - καταγγελία:
Η συμμετοχή μας στην όποια ΑΠΕΡΓΙΑ είναι ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ να το ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ και να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ την όποια ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ προς τους Συναδέλφους μας
     Η ΠΟΕΔΗΝ έχει προκηρύξει ΑΠΕΡΓΊΑ - ΑΠΟΧΗ από την κατάθεση ή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού !!!    
         Συνεπώς καλύπτονται ΑΠΑΝΤΕΣ
Στο να μην συλλέξουν και να μην καταθέσουν αυτά τα πιστοποιητικά, που είναι προσωπικά δεδομένα !!!
          και αυτό  αφορά όλους μας !!!!
 Κανείς άλλος  δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιήσει ή να δώσει προσωπικά δεδομένα εργαζόμενου ! στην υπηρεσία !!!
              Στα πλαίσια λοιπόν  της αλληλεγγύης
Στηρίζουμε ΟΛΟΙ  τους συναδέλφους μας, είτε με την μη κατάθεση των πιστοποιητικών, είτε με την συμμετοχή μας στις οποίες απεργίες,  έτσι ώστε κανείς να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση της ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!
     Καλούμε τους Διοικούντες να σεβαστούν την απεργία μας και να σταματήσουν αμέσως τις πιέσεις που ήδη κακώς και παρανόμως ασκούν στους Συναδέλφους μας. Να σταματήσουν αμέσως την οποία αναρμόδια εμπλοκή τους στο ζήτημα των κανονικών μας αδειών, κάτι που σέβεται ακόμη και η πρόσφατη σχετική απόφαση του υπουργείου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τις αποκλειστικές νοσοκόμες από 3αυγουστου τις έβγαλε εκτός δουλειάς ο διοικητής του νοσοκομείου με ένα παραθυράκι αν θέλουν να δουλέψουν ...να κάνουν κάθε μέρα rapid test...