Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να δώσουν το δυναμικό τους παρών στην σημερινή κινητοποίηση, την μαζική τους συμμετοχή στην στάση εργασίας και τίς σχετικές Συγκεντρώσεις.

 Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
     Συμμετέχουμε σήμερα στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ, όπου η παρουσία όλων είναι αναγκαία και απαραίτητη, προκειμένου να εκφράσουμε την αντίθεση μας στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ των εμβολιασμών, ζητώντας την μη εφαρμογή της αντιδραστικής αυτής διάταξης, που θα διαλύσει τα δημόσια Νοσοκομεία, για τρεις βασικούς λόγους:
    1ον. Να μην τεθεί κανένας Συνάδελφός μας σε αναστολή εργασίας, με αυτόν τον αντιδημοκρατικό και αντιδραστικό νόμο, ένα μέτρο για το οποίο σαφώς υπήρχαν κι άλλες πιό εφικτές λύσεις. 
   2ον. Να μήν επιβαρυνθούν, λόγω αυτής της εξέλιξης, οι εναπομείναντες στην εργασία εμβολιασμένοι Συναδελφοί μας, οι οποίοι χωρίς να ευθύνονται για τίποτε θα κληθούν να καλύψουν την λειτουργία του Νοσοκομείου εργαζόμενοι χωρίς άδειες και ρεπό.
   3ον.  Να μην  διασαλευτεί η ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου μας, κάτι που είναι αναγκαίο και απαραίτητο ειδικά σ΄ αυτήν την φάση της έξαρσης της πανδημίας.
       Γιά όλους αυτούς τούς λόγους ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τούς Συναδέλφους μας να δώσουν το δυναμικό τους παρών στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, στην ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 9-13 και στις σχετικές ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις 9 στην πύλη και στις 11 στην Υ.Πε, αλλά και σε όσες άλλες ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες 

Δεν υπάρχουν σχόλια: