Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Η ΑΠΟΦΑΣΗ της 27ης – 10η /23-10 – 2023, Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σωματείου μας.

Την Δευτέρα 23/10/23 και ώρα 09:30 π.μ., συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σωματείου μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου μας, Μιχάλη Στελλάτου και της Γενικής Γραμματέως, Πετροπούλου Κων/νας, με το εξής παρακάτω θέματα:

1.    Απεργιακή Κινητοποίηση ΠΟΕΔΗΝ 2 Νοεμβρίου.

2.    Προγραμματισμός Εκλογικών διαδικασιών του Σωματείου μας.

3.    Διάφορα τρέχοντα θέματα.


Σ’ αυτή τη συνεδρίαση, όπου απουσίαζαν οι:Πετροπούλου Κων/να,Πετρόπουλος Κ., Μαυρίκη Ε.,Χαβελέ Αμαλία, και αφού διαπιστώθηκε η προβλεπόμενη απαρτία με την παρουσία των: Στελλάτου Μ.,Στεφανάτου Θ.,Παλιοκώστα Β., Σταμόπουλου Β.,Ασλανίδη Αικ.,Σουγλέρη Χρ.,Μανωλοπούλου Χ., και Λιώλη Β. ξεκίνησε η Συνεδρίαση με την προβλεπόμενη εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου μας.

 

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, εισηγούμενος τα θέματα της προαναφερόμενης ημερήσιας διάταξης, βάσει της οποίας είχε συγκαλέσει τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δ.Σ., αναφέρθηκε στα εξής:

1.    Σε ότι αφορά το 1ο θέμα,για την Απεργιακή Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ.

Στην εισήγηση αναφέρθηκε, ότι θα μπορούσαμε αυτή την απεργιακή κινητοποίηση να την  μετατρέψουμε σε στάση εργασίας και να την πραγματοποιήσουμε εδώ στο χώρο μας, με παράσταση στην 6η ΥΠε, έτσι ώστε να αναδείξουμε τα δικά μας σοβαρά προβλήματα.

 2.    Σε ότι αφορά το 2ο θέμα,για τον προγραμματισμό των εκλογικών διαδικασιών του Σωματείου μας ανφέρθηκε, ότι θα πρέπει να γίνουν το αργότερο στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, το Δ.Σ για τον Διοικητικό και Οκονομικό Απολογισμό στις 14/11/2023, οι Γ.Σ να πραγματοποιηθούν η 3η στις 23/11/2023, και οι εκλογές 6 και 7 Δεκέμβρη.

3.    Σε ότι αφορά το 3ο θέμα, τα διάφορα τρέχοντα θέματα, συζητήθηκε ψήφισμα που κατατέθηκε  για αλληλεγγύη στο Λαό της Παλαιστίνης από την παράταξη της ΕΣΥ, η απεργιακή κινητοποίηση των  Φυσικοθεραπευτών, και έγινε και ενημέρωση του Δ.Σ για την πορεία των Εξωδίκων σχετικά με το βιβλίο του Ταμείου του Σωματείου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

1.    Για το 1ο  Θέμα αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η Συμμετοχή μας στη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα. Επίσης αποφασίστηκε μεταγενέστερα από το Δ.Σ, με εκ περιφοράς επικοινωνία και εγκρίθηκε η σχετική δαπάνη, όπως επίσης και η δαπάνη κατασκευής πανό για την Απεργία.

2.    Για το 2ο Θέμα αποφασίστηκε  ότι, το Δ.Σ. για τον Διοικητικό και Οικονομικό να γίνει στις 14/11/2023 και οι ημερομηνίες για τις Γ.Σ και τις εκλογές να ορισθούν ακριβώς σε αυτό το  Διοικητικό Συμβούλιο.

3.    Για το 3ο  Θέμα αποφασίστηκε ότι στηρίζουμε την Απεργία των Φυσικοθεραπευτών, το Ψήφισμα για το Λαό της Παλαιστίνης μειοψήφησε.


Δ.Σ.   ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο  ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: