Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Η ΑΠΟΦΑΣΗ της 28ης – 11ης /14-11 – 2023, Συνεδριάσης του Δ.Σ. του Σωματείου μας.

Την Τρίτη 14/11/23 και ώρα 09:00 π.μ., συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σωματείου μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου μας, Μιχάλη Στελλάτου και της Γενικής Γραμματέως, Πετροπούλου Κων/νας, με τα εξής παρακάτω θέματα:


     1.  Διοικητικός Απολογισμός του Δ.Σ. του Σωματείου μας.

2.  Οικονομικός Απολογισμός του Δ.Σ. του Σωματείου μας.

3.   Προγραμματισμός εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και εκλογικών διαδικασιών του Σωματείου μας.

      4.  Διάφορα τρέχοντα θέματα.

Σ’ αυτή τη συνεδρίαση, όπου απουσίαζαν οι: Ασλανίδη Αικ. (δικαιολογημένη), Πετροπούλου Κων/να (ασθενής), Μαυρίκη Ε. (ασθενής) και αφού διαπιστώθηκε η προβλεπόμενη απαρτία ξεκίνησε η Συνεδρίαση με την προβλεπόμενη εισήγηση του Προέδρου του Σωματείου μας.

 

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας έκανε αναφορά στα πεπραγμένα του Δ.Σ. του Σωματείου και την εισήγηση του Διοικητικού Απολογισμού και στη συνέχεια του Οικονομικού Απολογισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

1.    Για το 1ο  Θέμα αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η μη έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού με 5 ψήφους κατά (ΑΚΕ, ΕΣΥ, Βέρρας Γ.), 4 ψήφους υπέρ (ΝΥΣΤΕΡΙ), 1 ΛΕΥΚΟ (Πετρόπουλος Κ.)

2.    Για το 2ο Θέμα αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού με 6 ψήφους υπέρ ( ΝΥΣΤΕΡΙ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ). 1 ψήφος κατά (ΕΣΥ) και 3 ΛΕΥΚΑ (ΑΚΕ).

3.    Στο 3ο Θέμα αποφασίστηκε ομόφωνα ο προγραμματισμός των Γενικών Συνελεύσεων. Η 1η Γ.Σ. στις 16/11/23 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 20/11 και η 3η Γ.Σ. στις 23/11/23. Όπου θα έχουμε και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, η οποία θα διεξάγει τις εκλογές του Σωματείου μας και θα δέχεται υποψηφιότητες μέχρι τις 4/12/23. Ομόφωνα αποφασίστηκε οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2023.

4.    Στα διάφορα τρέχοντα θέματα συζητήθηκε η τελεσίδικη απόφαση με αριθμ. 35/2023 του Τριμελούς Εφετείου Πατρών για καταβολή αποζημίωσης στον ενάγοντα ειδικευόμενο Ιατρό για προσφυγή κατά του Σωματείου μας, το έτος 2014, και αποφασίστηκε η καταβολή της αποζημίωσης.

 

Δ.Σ.   ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «Ο  ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: