Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Παρέμβαση για την ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΔΙΩΡΟΦΟΥ.

      Πριν από αρκετούς μήνες είχαμε επισημάνει κατ΄ επανάληψη στη Διοίκηση του Νοσοκομείο αλλά και στον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ, την ανάγκη της ΑΜΕΣΗΣ κίνησης των διαδικασιών, που είχαν να κάνουν με την αντιμετώπιση των κενών που άφηνε η συμβατική υποχρέωση της Εργολαβίας του διωρόφου κτιρίου, για την ΑΜΕΣΗ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ επαναλειτουργία του.
     Δυστυχώς όμως απευθυνόμασταν σε ¨ώτα μη ακουόντων¨, κανείς δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το φλέγον αυτό ζήτημα
                      με αποτέλεσμα το κτίριο αυτό
παρά και την μετά από πάρα πολλές καθυστερήσεις παράδοσή του, να μην μπορεί ακόμη να λειτουργήσει πλήρως,ζήτημα που ακόμη είναι απροσδιόριστο και δυστυχώς ζητούμενο.
                     ακόμη και μετά την παράδοσή του
τόσο ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, όσο και το υπουργείο, δεν έτρεξαν τα ζητήματα όπως και όσο θα έπρεπε. Σφυρίζοντας αδιάφορα, άφησαν ένα τέτοιο άκρως απαραίτητο κτίριο στην τύχη του, δυστυχώς για 390.000 Ευρώ.
           Με αποτέλεσμα αυτό να λειτουργεί τμηματικά, σε ΔΟΣΕΙΣ
μέσα από τις δυνατότητες που παρείχαν οι ¨ενισχύσεις τρίτων¨ αλλά και οι ελάχιστες πιστώσεις που μπορούσε να διαθέσει η Διοίκηση από τον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, πιστώσεις που ήταν για άλλους σκοπούς, πιστώσεις που δημιούργησαν και δημιουργούν τεράστια λειτουργικά προβλήματα στο Νοσοκομείο.
                  Σήμερα λοιπόν, μετά από ένα και πλέον χρόνο
από τις αρχικές μας επισημάνσεις, ακόμη ¨ψάχνονται¨ για τις διαδικασίες, αν και όπως διατείνονται δόθηκαν επιτέλους μετά από αρκετές καθυστερήσεις κάποιες πιστώσεις, ή Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, αν και πάντα πανέτοιμη για εγκαίνια και για καθησυχαστικές δηλώσεις, ανέτοιμη να δώσει ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, παρά την αναγκαιότητα της μεταστέγασης και επαναλειτουργίας. Καθυστερεί υπερβολικά, δέσμια της απραξίας της, ταλαιπωρεί Ασθενείς-Συνοδούς και Εργαζόμενους.
      ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την απραξία και καθυστέρηση που μπορεί να είναι και συνειδητή. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ όλους αυτούς τούς αδιάφορους και τούς εκ του μακρόθεν παρατηρητές αυτών των προβλημάτων, αλλά σβέλτους στις ρουσφετολογικές επιλογές όπως αυτή του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας.
        ΚΑΛΟΥΜΕ επιτέλους τις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
να παρέμβουν ΑΜΕΣΑ, κατά όλων αυτών των ¨αρμοδίων-υπευθύνων¨, που αφήνουν ένα έτοιμο-σύγχρονο και ασφαλές κτίριο στην τύχη του, με τεράστιες και επικίνδυνες επιπτώσεις στη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: