Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

To Σωματείο μας για τις συνθήκες λειτουργίας του διωρόφου κτιρίου.

          Περιοδεύοντας ΣHΜΕΡΑ στους χώρους δουλειάς, πέρα από τις άλλες καταστάσεις που ακόμη μια φορά διαπιστώσαμε, καταστάσεις εγκατάλειψης κλπ άλλα, βρεθήκαμε αντιμέτωποι και με άλλες τραγικές καταστάσεις, τις
                                    ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
 κάτω από τις οποίες εργάζονται οι Συναδελφοί μας – οι Εργαζόμενοι στα ευαίσθητα τμήματα, τα  τμήματα που έχουν μεταφερθεί και λειτουργούν στο διώροφο κτίριο του Νοσοκομείου, το κτίριο που οι αρμόδιοι το θυμήθηκαν και το επισκέφθηκαν μόνον στα πρόσφατα τμηματικά εγκαίνια
                                            Το κτίριο όπου
Αυτές τις ημέρες, τις ημέρες του καύσωνα, λειτουργεί χωρίς κλιματισμό, σε συνθήκες τριτοκοσμικές για τους εκεί Εργαζόμενους και τους Πολίτες που το επισκέπτονται, συνθήκες  με λιποθυμίες κλπ, συνθήκες που δυστυχώς μας δικαιώνουν για όλα αυτά που λέμε και διεκδικούμε επί ένα και πλέον χρόνο, για το συγκεκριμένο κτίριο, για  την αναγκαιότητα της χρηματοδότησης του, προκειμένου να γίνει η πλήρης και ασφαλή  μεταστέγασής  μας σ’  αυτό το άκρως απαραίτητο για το Νοσοκομείο κτίριο.
      ΡΩΤΑΜΕ λοιπόν τον Κον  Κατσίβελλα και κατ΄ επέκταση την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, που αδιαφόρησαν πλήρως όλο  αυτό το διάστημα που εμείς επιμέναμε για την ανάγκη αυτής της στήριξης, που ποτέ δεν ήλθε μέχρι σήμερα και που δυστυχώς είναι η αιτία για τα προαναφερόμενα και όχι μόνον, πως θα αντιμετωπίσουμε και πότε αυτήν την κατάσταση; που το ξανατονίζουμε δημιουργήθηκε εξ΄ αιτίας της αδιαφορίας τους.

           Θα την αντιμετωπίσουμε ή θα αφήσουμε τους Εργαζόμενους να εργάζονται κάτω απ’ αυτές τις άσχημες συνθήκες και τους πολίτες να δέχονται τις υπηρεσίες μας με λιποθυμίες, εξοργισμένοι και αγανακτισμένοι για αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις.
        ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ακόμη μια φορά αυτήν την αδιάφορη και ανύπαρκτη στάση των αρμοδίων, που έχουν αφήσει τα προβλήματά μας στην τύχη τους και την Υγεία στο έλεος του Θεού.
         ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την αντιμετώπιση της προαναφερόμενης κατάστασης. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ  ΠΛΗΡΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, για την μεταστέγασή μας στο διώροφο αυτό κτίριο και την ΑΜΕΣΗ και ΠΛΗΡΗ  επαναλειτουργία μας εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: