Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτινός «μποναμάς» Γεωργιάδη με 900 διαθεσιμότητες και λουκέτα σε Νοσοκομεία.

         Διαθεσιμότητα ετοιμάζει για γιορτινό «μποναμά» για 900 εργαζόμενους στα περιφερειακά Νοσοκομεία ο Άδωνης Γεωργιάδης. Αυτό προκύπτει από τη προχθεσινή ομιλία του στους νέους Διοικητές των Νοσοκομείων.
          Σύμφωνα με την ομιλία του «Μέσα στις γιορτές θα ξεκινήσει το δεύτερο κύμα της κινητικότητας για 900 εργαζόμενους και θα ολοκληρωθεί τη νέα χρονιά, με την ένταξη στην ίδια διαδικασία και των οδηγών των νοσοκομείων, για τους οποίους υπήρξε προσωρινή αναστολή»
         Ταυτόχρονα ανακοίνωσε «ότι θα συναντώνται μια φορά το μήνα και θα γίνεται αξιολόγηση των πέντε καλύτερων διοικήσεων και των πέντε χειρότερων, ώστε να παραδειγματίζονται όσοι το χρειάζονται!» Πρόκειται για στοιχείο που παραπέμπει και σε ενδεχόμενες αυξομειώσεις των χρηματοδοτήσεων.
         Είναι προφανές από τα παραπάνω ότι η συγκυβέρνηση δεν εγκαταλείπει τα σχέδια για τη διάλυση των Νοσοκομείων και του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Οι διαθεσιμότητες, που δεν είναι βεβαίως και οι τελευταίες, θα συνοδευτούν με λουκέτα Νοσοκομείων, κλινικών και υπηρεσιών.
         Γι αυτό αυτή την ώρα είναι αναγκαίο να επιταχυνθούν οι διαδικασίες του συντονισμού Δράσης των συνδικαλιστικών φορέων της Υγείας και να καταστρωθεί ένα σχέδιο αντιπαράθεσης σε αυτή την πολιτική. Ταυτόχρονα περισσότερο από ποτέ πρέπει αυτή την ώρα η αντιπαράθεση αυτή να γίνει υπόθεση όλης της κοινωνίας, που θα υποστεί τις συνέπειες της διάλυσης του ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: