Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Τα έγγραφα για τα στοιχεία που ζητούσαν των πρός ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Συναδέλφων.

    Παρακάτω σας κοινοποιούμε τα έγγραφα, βάσει των οποίων η Υ.Πε ζητούσε τα στοιχεία των προς διαθεσιμότητα Συναδέλφων μας.  Τα έγγραφα αυτά όχι μόνον δεν έχουν αποσυρθεί. απεναντίας η Υ.Πε επιμένει να ζητά την άμεση αποστολή των σχετικών αυτών στοιχείων από τα Νοσοκομεία, παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις και τις επιθέσεις προς τους Συνδικαλιστές  του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ, με τις πρόσφατες δηλώσεις του στον τοπικό τύπο.  
                                     ...........................................................
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
        
Αποστολή στοιχείων υπηρετούντων οδηγών

         Παρακαλούμε όπως αποστείλετε ΑΜΕΣΑ επί των ήδη σταλθέντων στην Υπηρεσία μας πινάκων  τα στοιχεία του προσωπικού που υπηρετεί στους κλάδους ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ, ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ (ειδικότητας ΟΔΗΓΩΝ) και ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ, ταυτοποιώντας παράλληλα  τη θέση με τον υπάλληλο που την κατέχει, συμπληρώνοντας (ανά εγγραφή) τα εξής επιπλέον στοιχεία: AΦΜ, ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ και ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ.
          Επιπλέον στους  αποστελλόμενους πίνακες θα πρέπει να προστεθούν  στήλες με πλήρη καταγραφή των υπηρετούντων  στις κάτωθι περιπτώσεις.
  1.  υπάλληλοι που εμπίπτουν στις διατάξεις περί εξαιρέσεων (παρ.Δ του άρθρου 90 του Ν.4172/13)
  2. υπάλληλοι οι οποίοι εξαιρούνται αλλά οι θέσεις τους  καταργούνται αυτοδίκαια λόγω υπαγωγής τους στις διατάξεις του άρθρου 125 του Ν.4199/13,  δηλαδή κατάργηση όλου του κλάδου (κενών θέσεων και καλυμμένων, αφορά μόνο στους κλάδους ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ και ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ).
         Οι πίνακες θα φέρουν σε κάθε σελίδα τους μονογραφές και ως τελικούς υπογράφοντες θα φέρουν τον Προϊστάμενο του Τμήματος Προσωπικού, τον Διοικητικό Δ/ντή και τον Διοικητή ή τον Αναπληρωτή Διοίκητη.
          Τα παραπάνω πρέπει να αποσταλούν στην Υπηρεσία μας (άμεσα μέσω
email στο a.vasileiou@dypede.gr), απαραίτητα μέχρι την Τετάρτη 11/12/2013 και ώρα 10:00 και παράλληλα σε έντυπη μορφή (ενυπόγραφα) με COURIER.
                                  .......................................................
ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ                 
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ
    

   Αποστολή στοιχείων υπηρετούντων ΥΕ Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων και ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας

         Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε ΑΜΕΣΑ και συγκεκριμένα σήμερα 13.12.2013  μέχρι  ώρα 12:00 μ.μ. συμπληρωμένους πίνακες  (για διευκόλυνσή
σας επισυνάπτουμε σχέδιο πίνακα)
με τα στοιχεία του προσωπικού που υπηρετεί στους κλάδους ΥΕ Φυλάκων – Νυχτοφυλάκων και ΥΕ Προσωπικό καθαριότητας (ΥΕ Καθαριστριών, ΥΕ Πλυντηριών, ΥΕ Πρεσσαδόρων-Σιδερωτών) του νοσοκομείου σας ανά κατηγορία, ταυτοποιώντας τη θέση με τον υπάλληλο που την κατέχει εφόσον αφορά το σύνολο των υπηρετούντων και μόνο αριθμητικά εάν αφορά μέρος ή τμήμα αυτών. 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας επισημαίνουμε ότι απο΄τον επισυναπτόμενο πίνακα προς συμπλήρωση, οι στήλες ΦΟΡΕΑΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΚΛΑΔΟΣ/ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ, Η ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΕΣΗ, δεν θα συμπληρωθούν. Θα συμπληρωθεί οπωσδήποτε η στήλη  ΥΠΑΡΞΗ ΚΕΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: