Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση του Σωματείου μας για την ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΕΠΙΔΑ σε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ της 6ης Υ.Πε και ΔΙΩΞΗ ΚΑΡΒΕΛΗ από ΜΠΟΝΑΝΟ.

           Οι ΑΠΕΙΛΕΣ - οι ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ και η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ και των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ, απ΄ ότι φαίνεται, γίνονται καθεστώς για την περιοχή μας, ένα σύνηθες και καθημερινό φαινόμενο για τον χώρο μας, που ΣΑΦΩΣ δεν θα το αφήσουμε στην τύχη του.
        ΑΠΕΙΛΕΣ – ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα πρέπει η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ της 6ης Υ.Πε, άν δεν είναι πίσω απ΄ αυτές, να  παρέμβει ΑΜΕΣΑ και να δώσει λύσεις, να σταματήσει μια για πάντα αυτές τις παρεμβάσεις, εκτός κιάν είναι κυβερνητική εντολή και κατεύθυνση, όποτε τα πράγματα πλέον πάνε αλλού.
         Μιλάμε για τις ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, για την τρομοκρατία που ασκήθηκε και πάλι σε Εργαζόμενη της 6ης Υ.Πε, παρουσία και της Υποδιοικήτριας της 6ης Υ.πε,  μια επίθεση που δεν είναι καθόλου τυχαία και απλή, που έχει τεράστιες προεκτάσεις.... πάλι από τον γνωστό ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της 6ης Υ.Πε, τον οποίο ακόμη μια φορά βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ γι΄ αυτήν την κατ΄ επανάληψιν, επαναλαμβανόμενη  ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του, τις κατ΄ επανάληψιν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ επιθέσεις του, σε Εργαζόμενους της 6ης Υ.Πε και όχι μόνον. Επιθέσεις-απειλές και εκφοβισμούς που τις γνωρίζει πολύ καλά και ό νέος Διοικητής της 6ης Υ.Πε, από τον οποίο περιμένουμε τις κινήσεις του, γι΄ αυτές τις αναρμοδίως παρεμβάσεις του Νομικού Συμβούλου.
         Βέβαια οι απειλές και οι εκφοβισμοί και μάλιστα οι ΔΙΩΞΕΙΣ,     μετά  από τούς Συνδικαλιστές του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ την σκυτάλη την παίρνουν οι Συνδικαλιστές του ΠΠΝΡΙΟΥ. Μιλάμε για τις διώξεις που γίνονται αυτήν την περίοδο ενάντια στον ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της ΠΟΕΔΗΝ  και μέλος της Διοίκησης του Σωματείου του ΠΠΝΡΙΟΥ, του Συναδέλφου ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΡΒΕΛΗ, στον οποίο βεβαίως ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ παράλληλα την Διοίκηση του συγκεκριμένου ιδρύματος  που ασκεί αυτές τις διώξεις, ΖΗΤΩΝΤΑΣ της να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ τις  όποιες ΔΙΩΞΕΙΣ γίνονται εναντίον του Συνάδελφου ΚΑΡΒΕΛΗ. 
       ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ αυτές τις κατ΄ επανάληψιν επιθέσεις του προαναφερόμενου κυρίου, του Νομικού Συμβούλου της 6ης Υ.Πε, που έχει ξεπεράσει κάθε όριο.    
       ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν, ακόμη μια φορά, αυτήν την ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ, αυτήν την ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΜΗΝΥΣΙΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ και ΤΑΚΤΙΚΗ του συγκεκριμένου Νομικού Συμβούλου, την ΕΜΠΛΟΚΗ του στα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ των Συνδικάτων και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ στην ΑΣΚΗΣΗ των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.
         Για όλα αυτά τα προαναφερόμενα, που δεν είναι και τα μόνα και τα οποία θα μεταφερθούν στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας απ΄ όλους τούς φορείς της Υγείας της περιοχής μας και όχι μόνον, ΖΗΤΑΜΕ από τον Κον Στακιά που θα τον επισκεφθούμε όλοι σχετικά την τετάρτη 22/10/14, από τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, να παρέμβει και να δώσει ΑΜΕΣΑ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ επιτέλους τέλος σε όλα αυτά τα συμβαίνοντα στο χώρο ευθύνης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: