Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Aκόμη μια παρέμβαση για την για την Υποδιοικήτρια της 6ης Υ.Πε.

Αριθμ. Πρωτ:........191.                   
Πάτρα………..8.10.14.     ΠΡΟΣ:-Αν.Υπουργό Υγείας Κον Λεωνίδα Γρηγοράκο
                                                           -ΠΟΕΔΗΝ                                                    
         Με αφορμή την πρόσφατη αναφορά του Πρωθυπουργού, για ¨ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ¨, για Ανθρώπους δηλ. που δεν έχουν θέση στο Δημόσιο, λόγω παραπτωμάτων κλπ, πήγε το μυαλό μας σε κάποια δημοσιεύματα του τοπικού και Αθηναϊκού Τύπου, σε κάποιες παρεμβάσεις του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης του Κου Ρακιντζή, αλλά και σε κάποιες αποφάσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της 6ης Υ.Πε, στοιχεία που απέκρυψαν κάποιοι όταν συζητιόταν ο διορισμός της Κας Αλμπάνη στη θέση της Υποδιοικήτριας στην 6η Υ.Πε, στοιχεία που σας επισυνάπτουμε.
        Με αφορμή λοιπόν την εκ νέου συζήτηση που γίνεται αυτές τις ημέρες, για την τοποθέτηση της Κας Αλμπάνη, την οποία αφορούν όλα τα προαναφερόμενα, σε θέση ευθύνης και μάλιστα με πρόταση αυτή την φορά της Νέας Δημοκρατίας, όπως διαρρέει, η καλύτερα με παρεμβάσεις του συγγενικού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού
ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ
  • Κατ΄ αρχήν αν αυτά τα προαναφερόμενα πού έλεγε ο Πρωθυπουργός και που δεν είναι τα μόνα, τα πίστευε ή τα έλεγε για το θεαθείναι, για επικοινωνιακούς και μόνον λόγους.
  • Και αν αυτά που έλεγε εφαρμόζονται. Αν δηλ ισχύουν για όλους τούς άλλους και εκτός από το συγγενικό περιβάλλον του Κου Σαμαρά.
Επίσης Αναρωτιόμαστε
  • Κατ΄ αρχήν τι απέγινε αυτή η ποινή, η ποινή της Κας Υποδιοικήτριας, που έχει φθάσει στο σημείο να μηνύει ακόμη και το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της 6ης Υ.Πε, που την επέβαλλε ποινή καθ΄ υπόδειξη Ρακιντζή.
  • Αν έχει ξανασυμμετάσχει αυτή και το ¨περιβάλλον της¨ σε αντίστοιχα νέα προγράμματα και ποια είναι αυτά.
  • και αν ο Κος Κατσίβελλας, όταν του ζητήθηκε να στείλει την κατάσταση των επίορκων, συμπεριέλαβε το συγκεκριμένο πρόσωπο η το απέκρυψε, κατά παράβαση των καθηκόντων του, όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις.
                     ....................................................................................
    Διαβάστε ολόκληρο τον σχετικό φάκελλο, κάνοντας κλικ στον Σύνδεσμο που ακολουθεί: https://workspaces.acrobat.com/?d=DJ8*0Kvo-tiXS7TIeay4Gg

Δεν υπάρχουν σχόλια: