Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ στις 1 το μεσημέρι το Δ.Σ του Νοσοκομείου.

        Μετά από αρκετές προσπάθειες και παρεμβάσεις του Σωματείου μας, στον Αν. Υπουργό Υγείας, τον Κον Γρηγοράκο και όχι μόνον, καταφέραμε να οριστεί επιτέλους το νέο μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου.
          Αυτό το νέο μέλος λοιπόν που θα καλύψει την κενή θέση που είχε προκύψει από την κατάργηση της Υποδιοικήτριας του ΝΝΘώρακος, που ήταν και μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου,είναι ο Σχολικός Σύμβουλος Δημήτρης Δημακόπουλος.
          Μετά απ΄αυτήν την εξέλιξη, τίθεται και πάλι σε επαναλειτουργία το Δ.Σ του Νοσοκομείου, το οποίο συνεδριάζει σήμερα στις 1 το μεσημέρι, με 16 Οικονομικά θέματα και 8 Διοικητικά θέματα στην σχετική ημερήσια διάταξη, μια ημερήσια διάταξη που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
                        https://workspaces.acrobat.com/?d=Q-yKDINANAGhFQTexUptPA
          Δοθείσης της ευκαιρίας να σας γνωρίσουμε ότι στην ίδια απόφαση, όπου ορίζεται το νέος μέλος του Δ.Σ, αντικαθίσταται και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ, ή πρώην Διευθύντρια της Νοσηλευτικής, στη θέση της οποίας μπαίνει  η νέα Διευθύντρια, η  Συναδέλφισσα Αβραμοπούλου Χαρά.
          Επίσης σ΄ αυτήν την νέα σύνθεση δεν θα συμμετάσχει ο Κος Μαζαράκης, δεδομένου ότι μετά από την σχετική  Δικαστική Απόφαση και συγκεκριμένα από την 30/11/14, με απόφαση του Διοικητή της 6ης Υ.Πε απομακρύνεται από την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, χάριν της οποίας ήταν και μέλος στο Δ.Σ του Νοσοκομείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: