Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Σωματείου.

        Για πρώτη φορά φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, το Σωματείο μας δυστυχώς, δεν θα διοργανώσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, κι΄ αυτό για δύο λόγους:
α). Από την μια τα εκφυλιστικά φαινόμενα κυρίως που παρουσιάζονταν σ΄ αυτήν την γιορτή, όπου από τούς εκάστοτε  αφορούντες, ελάχιστοι έρχονταν στη γιορτή και απ΄ αυτούς οι πιό πολλοί επεδίωκαν - πίεζαν και τελικά αποχωρούσαν προτού αυτή τελειώσει. Οι περισσότεροι δε περιφρονούσαν την γιορτή και μας αναζητούσαν στα γραφεία του Σωματείου μας, ακόμη και 20 ημέρες μετά, για την παραλαβή της εκάστοτε γνωστής ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ και μόνον, στερώντας έτσι από τα παιδιά τους αυτό το ωραίο και πλούσιο πρόγραμμα της γιορτής, που με πολύ κόπο και άγχος διοργάνωνε το Δ.Σ του Σωματείου μας.
β). και από την άλλη το μεγάλο κόστος αυτής της γιορτής, κόστος που σήμερα δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί, γιατί τα οικονομικά μας μειώθηκαν αισθητά, γιατί λόγω των Συνταξιοδοτήσεων μειώθηκαν τα μέλη μας και κατ΄ επέκταση οι Συνδρομές μας, η μόνη πηγή εσόδων του Σωματείου μας. Συνδρομές που αξίζει να το επισημάνουμε, ακόμη μιά φορά, ότι δίδονται όχι για γιορτές, αλλά για την κάλυψη των υποχρεώσεων του Σωματείου μας. Υποχρεώσεις που ώς γνωστόν, έχουν να κάνουν με την λειτουργία μας, την Συνδρομή μας στην ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ, τα διάφορα Συνέδρια, τις εκάστοτε και πάμπολλες κινητοποιήσεις μας, κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: