Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Συγκροτήθηκε σε σώμα η 3μελής των Γιατρών του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.

        Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, η 3μελής Επιτροπή Ιατρών του Γ.Ν. Πατρών αποτελούμενη από τους Κακούρη Γεώργιο, Παπαποστόλου Απόστολο και Κουτρούλια Ελένη συγκροτήθηκε σε Σώμα, όπως το αρθ. 19 παρ.2 του Καταστατικού της Ε.Ι.Ν.Α. ορίζει, ως εξής:
Πρόεδρος: Κακούρης Γεώργιος
Γραμματέας: Κουτρούλια Ελένη
Μέλος: Παπαποστόλου Απόστολος
       Επίσης σε Ανοιχτή Επιστολή προς τους Ιατρούς του Γ.Ν. Πατρών, τα μέλη της 3μελούς Επιτροπής, αφού ευχαρίστησαν τους συναδέλφους τους τόσο για την εμπιστοσύνη τους όσο και για την αθρόα συμμετοχή τους στις τελευταίες εκλογές της Ε.Ι.Ν.Α... “η οποία συμμετοχή ήταν πρωτοφανής και θύμισε τις παλιές καλές εποχές του συνδικαλισμού του κλάδου μας, ενδυνάμωσε σημαντικά τον καταρρακωμένο, τα τελευταία χρόνια, ιατρικό συνδικαλισμό της περιοχής μας”, επεσήμανε και τα εξής:
α) Πως η συνδικαλιστική δράση της 3μελούς Επιτροπής, θα εδράζεται στον διπλό άξονα σεβασμού του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας και του Καταστατικού της Ε.Ι.Ν.Α.
β) Την διαβεβαίωση πως θέτουν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία των συναδέλφων Ιατρών του Γ.Ν. Πατρών και πως θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ως ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου ενώ
γ) Τα μέλη της 3μελούς Επιτροπής έκλεισαν την επιστολή εκφράζοντας τη βαθύτατη πεποίθησή τους, πως:
H ENOTHTA ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ.
Αναδημοσίευση από το The Best.

Δεν υπάρχουν σχόλια: