Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Απόφαση της 5ης/14.5.2015 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

          Την ΠΕΜΠΤΗ 14/5/15, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας,  μετά από  σχετική πρόσκληση του Προέδρου του Σωματείου μας,  με  τα παρακάτω θέματα:
Ø Εκτιμήσεις για την ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ και η επικείμενη σχετική συνάντησή μας με τον Υπουργό Υγείας.
Ø Η 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 20ης Μάη από την ΠΟΕΔΗΝ.
Ø Επαναπροσδιορισμός Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.
Ø Επέκταση Επιδόματος κλειστών χώρων k Ειδικής άδειας.
Ø Διάφορα  τρέχοντα  ζητήματα  και  Ενημερώσεις. 
            Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, από την οποία απουσίαζαν, ο Πελεκούδας, η Μαυρίκη, η Ζαφείρη και ο Σουγλέρης, ο  Πρόεδρος του Σωματείου μας, εισηγούμενος τα δύο πρώτα θέματα της προαναφερόμενης ημερήσιας διάταξης, αφού έκανε μια Αναδρομή-Εκτίμηση για το διάστημα πού μεσολάβησε από την προηγούμενη συνεδρίασή μας μέχρι και σήμερα, αναφέρθηκε:

ü Κατ΄ αρχήν στην ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ, κάνοντας μια μικρή εκτίμηση τόσο για τις συμμετοχές, το περιεχόμενο των τοποθετήσεων και τις αποφάσεις που πάρθηκαν, όσο και για τις διαδικασίες που ακολούθησαν σε ότι αφορά την ύπαρξη ενιαίας θέσης και άποψης, την κοινή δηλ. διεκδίκηση που θα πρέπει να έχουμε στην επικείμενη συνάντησή μας με τον Υπουργό Υγείας που προσδιορίζεται για την επόμενη εβδομάδα.

ü Επίσης στην επικείμενη 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ που έχει προκηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ και το σχετικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που γίνεται εκείνη την ημέρα, την 20η του Μάη στην Αθήνα, ένα Συλλαλητήριο και μια απεργία, όπου θα πρέπει να συμμετάσχουμε, με βάσει το πλαίσιο που έχει αποφασίσει το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ.

ü Αλλά και στην  συνάντηση μας με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, την Τετάρτη 13/5/15, τα ζητήματα που μπήκαν στην σχετική σύσκεψη που έγινε  και την στάση που θα πρέπει να κρατήσουμε από τούδε και στο εξής με την 6η Υ.Πε.  
Στη συνέχεια:
       Μετά από σχετικές ερωτήσεις και  τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ και αφού ακολούθησε η απαραίτητη  σχετική διαλογική συζήτηση, αλλά και οι σχετικές προτάσεις, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ:

Ø  Η συμμετοχή μας  τόσο στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της 20ης του Μάη, όσο και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ εκείνη την ημέρα στην Αθήνα με λεωφορείο, εγκρίνοντας παράλληλα και την σχετική δαπάνη.

Ø  Η εισήγηση-το πλαίσιο των αιτημάτων  μας στην επικείμενη συνάντησή μας με τον Υπουργό Υγείας και το σχετικό ΥΠΟΜΝΗΜΑ που θα του καταθέσουμε.

Ø  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών μας το αργότερο μέχρι την 5 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: