Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Σχετικά με την χθεσινή μετακίνηση Νοσηλεύτριας προς την 6η Υ.Πε.


        Την ώρα που εμείς ως Σωματείο επιδιώκουμε να φέρουμε προσωπικό στο Νοσοκομείο, βοηθώντας τις όποιες σχετικές διαδικασίες, η 6η Υ.Πε μας αποδυναμώνει με τις μετακινήσεις αυτού του Προσωπικού. 
        Διαβάστε παρακάτω την σχετική επιστολή του Σωματείου μας.
ΠΡΟΣ: -  Υπουργό Υγείας, Κον Κουρουμπλή.     Αριθμ. Πρωτ:...…....338.

           -  Διοικητή 6ης Υ.Πε, Κον Γιαννόπουλο.  Πάτρα……….......7.5.15.                         
ΚΟΙΝ: -  Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ. 
           -  ΠΟΕΔΗΝ.
        “ Τι ΄χες Γιάννη τι ΄χα πάντα”, έτσι λέει ο λαός μας, έτσι δυστυχώς λέμε και εμείς βλέποντας και οι νέοι Διοικούντες της 6ης Υ.Πε, να ακολουθούν την ίδια γνωστή πεπατημένη των προηγούμενων, να αποσπούν δηλ. Προσωπικό από τα Νοσοκομεία προς την Υ.Πε, ακόμη και Νοσηλευτικό και δυστυχώς ερήμην των πάντων.

        Ναι καλά ακούσατε Νοσηλευτικό Προσωπικό και όχι μόνον προς τις Διοικητικές Υπηρεσίες της Υ.Πε, ακόμη και από το Νοσοκομείο ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, το Νοσοκομείο που παρουσία της Διοίκησης της 6ης Υ.Πε και των φορέων, στην πρόσφατη σχετική ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ, εξέπεμψε S.O.S, για την επικίνδυνη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει από τις μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού.

         Δυστυχώς την περίοδο που λόγω των ελλείψεων σε Προσωπικό μειώνουμε τα χειρουργικά τραπέζια, την περίοδο που οι Συνάδελφοί μας εργάζονται χωρίς ρεπό και άδειες για να καλύψουν τις ανάγκες της υπηρεσίας και ιδιαιτέρως την στιγμή που όλοι οι φορείς της περιοχής μας απευθυνόμαστε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για Προσωπικό, δυστυχώς η 6η Υ.Πε φροντίζει να μας αποδυναμώνει περαιτέρω, ανεβάζοντας τον αριθμό των μετακινημένων υπαλλήλων μας προς αυτήν στους 7, μετά και την  χθεσινή προκλητικότατη μετακίνηση της Νοσηλεύτριας.

        ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές και τακτικές, ειδικά σήμερα που στενάζουμε από τις μεγάλες ελλείψεις. Ειδικά σήμερα που κάνουμε προσπάθειες να σταθούμε στα πόδια μας ως Νοσοκομείο και να ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που καλούμαστε να καλύψουμε ως Νοσοκομείο, με τις ολοένα μειούμενες δυνάμεις μας.

   Απέναντι σ΄ αυτήν την κατάσταση και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, προχωράμε σε κινητοποιήσεις:

-  Τόσο  με την 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τρίτη 12/5/15 στις ώρες 10:00-13:00.

Όσο και με την 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Τετάρτη 20/5/15.


        ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση ανάκληση αυτής της χθεσινής νέας μετακίνησης. ΖΗΤΑΜΕ παράλληλα την επιστροφή όλων των μετακινημένων προς την Υ.Πε υπαλλήλων μας.
         ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ και ΣΤΗΡΙΞΗ-ΟΧΙ άλλη ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: