Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Με τον Υπουργό Υγείας συναντώνται την ΠΕΜΠΤΗ το Σωματείο μας και οι φορείς του Νομού μας.

         Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας τον Κον Κουρουμπλή θα έχουν στις 11 το πρωί της Πέμπτης 28/5/15, το Σωματείο μας και οι φορείς του Νομού μας, για την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, στα πλαίσια της πρόσφατης σχετικής ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ που είχε συγκαλέσει το Σωματείο μας.
          Το ραντεβού κλείστηκε χθες το πρωί, μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία του  Προέδρου του  Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλου με τον Υπουργό Υγείας τον Κον Κουρουμπλή.
          Σ΄ αυτήν την τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ενημέρωσε τον Υπουργό και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο από τις ελλείψεις Οδηγών, κάνοντάς του συγκεκριμένη πρόταση, στην κατεύθυνση της μόνιμης επίλυσης του σχετικού προβλήματος που ταλαιπωρεί καθημερινά το Νοσοκομείο και ιδιαιτέρως τους Ασθενείς.
          Στη προαναφερόμενη συνάντηση, εκτός από το Σωματείο μας, θα συμμετάσχουν οι Διοικητές της 6ης Υ.Πε και του Νοσοκομείου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγ Αλεξόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού μας, οι Δήμαρχοι Πατρέων-Δυτ. Αχαϊας και Ερυμάνθου και ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια για την επιτυχία της σύσκεψης που είχατε συγκαλέσει και επέφερε αυτά τα αποτελέσματα. Η συνάντηση και μόνο, με τον υπουργό και τη συμμετοχή τόσων φορέων αποτελεί μέγα επίτευγμα και καταδυκνύει πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβήματα του χώρου σας. Μακάρι κι άλλα σωματεία να είχαν τέτοις πρωτοβουλίες. Καλή τύχη και στη συνάντηση στο υπουργείο.
Βασιλική Λυμπέρη