Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Απόφαση Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ στη Συνεδρίαση την 15-01-2016.

         Η κυβέρνηση με την προπαγάνδα δεν μπορεί να κρύψει την κατάσταση που περιήλθε η ελληνική κοινωνία, από την αδιάλειπτη εφαρμογή των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ τα τελευταία σχεδόν έξι χρόνια, με τα οποία ισοπεδώθηκαν εισοδήματα, Δημόσια κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα.
        Η κυβέρνηση δεν διαθέτει λαϊκή νομιμοποίηση εφαρμογής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 3, καθ’ ότι δεσμεύτηκε προεκλογικά για την εφαρμογή παράλληλου προγράμματος ισοδύναμων μέτρων.
        Τα ισοδύναμα δεν υφίστανται αφού άδειασαν οι τσέπες των πολιτών και η διαφθορά εγκαταστάθηκε για τα καλά στην «αυλή της κυβέρνησης». Κουβέντα για την ΔΙΑΓΡΑΦΗ μεγάλου μέρους ή όλου του χρέους από την κυβέρνηση. Διαπραγματεύεται μόνο την διευθέτησή του, με την εξυπηρέτησή του από τα μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα, από τη συνέχιση των Νεοφιλελεύθερων πολιτικών.
       Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται την Αξιολόγηση και τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της κάθε δόσης ή υποδόσης διαρρέοντας τα χειρότερα ως απαιτήσεις των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ και τελικά συμφωνεί σε ότι ακριβώς προβλέπει ο Νόμος 4336/2015 (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3).
       Η ΤΡΟΪΚΑ στέλνει έτοιμα τα Νομοσχέδια στα Αγγλικά. Η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι να τα μεταφράζει στα Ελληνικά και να τα ψηφίζει στη ΒΟΥΛΗ με τη μορφή του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.
       Το ίδιο έπραξε στο ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ, το ίδιο πράττει με το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, την Δημόσια ΥΓΕΙΑ και την ΠΡΟΝΟΙΑ.
.................................................................................................................................................................
.......................Διαβάστε ολόκληρη την σχετική ΑΠΟΦΑΣΗ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.poedhn.gr/apofaseis/item/download/1581_6838954a55324fac77162cea871bde36

Δεν υπάρχουν σχόλια: