Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ από το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ για ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

                    Κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο
       την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στις 6:00 το απόγευμα
                             στο Εργατικό Κέντρο
          Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αχαΐας με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Εργασίας κ. Αναστάσιου Πετρόπουλου στην πόλης μας ,  που έρχεται να προπαγανδίσει τα νέα μέτρα του Κυβερνητικού Σχεδίου για το Ασφαλιστικό, Σχέδιο - Έκτρωμα που είναι σε ευθεία αντίθεση με εκείνα που  ως Εργατολόγος υπερασπίζονταν μαζί με τον προϊστάμενο  του Υπουργό και συνάδελφό του Εργατολόγο κ. Κατρούγκαλο,
                                           καλεί  όλους
τους Συναδέλφους Εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους , τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στις 6:00 το απόγευμα, σε Συγκέντρωση-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, εκφράζοντας έτσι, πάντα στα πλαίσια των ΔΡΑΣΕΩΝ k΄ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ που όλοι έχουμε αποφασίσει απέναντι στο προαναφερόμενο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ και  την ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ του προαναφερόμενου πάλαι ποτέ υπερασπιστή μας.
Η εκθεμελίωση της Κοινωνικής Ασφάλισης και η προώθηση ψήφισης ενός Νομοσχεδίου που χτυπά όλους μας,  δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους.
                Η σφαγή μας δεν μπορεί να έχει την συγκατάθεσή μας.
Τα ισοδύναμα και οι κόκκινες γραμμές μεταμορφώνονται σε συνολική επίθεση απέναντι στο δικαίωμα της Επιβίωσης του Λαού. Η επίθεση ΕΕ, Δ.Ν.Τ,  Κυβέρνησης στα Εργασιακά- Ασφαλιστικά  και η φτωχοποίηση του Λαού δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.

                                   Από την Ε.Γ. του Νομαρχιακού  Τμήματος ΑΔΕΔΥ Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια: