Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ. (Φωτο κλπ).

         Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες  Παρασκευή 22/1/16 στις 12 το μεσημέρι η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ του Σωματείου μας.
         Στη κατάμεστη, από τους Εργαζόμενους, Ιατρούς και τους Συνταξιούχους του 2015, αίθουσα και στην ως συνήθως πανηγυρικού χαρακτήρα εκδήλωσή μας, είχαμε:
ü Κατ΄ αρχήν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πού έφερε την αφιέρωση « Με την ΕΥΧΗ για την ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του 7ορόφου Κτιρίου  - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ και την ΕΛΠΙΔΑ  στη ΣΥΝΤΑΞΗ », από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο  και στη συνέχεια την σχετική ομιλία του, όπου αναφέρθηκε στα πιο σοβαρά προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε ως Νοσοκομείο και Εργαζόμενοι σ΄ αυτό κάνοντας παράλληλα έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και τους στόχους της χρονιάς που ξεκίνησε , ομιλία που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί ( https://files.acrobat.com/a/preview/8c345d64-096f-4a1d-b57f-dc1e65bd0c04 ).
ü Στη συνέχεια είχαμε τούς καθιερωμένους χαιρετισμούς, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον Κον Απόστολο Κατσιφάρα, που αναφερόμενος  στο Κτιριακό και όχι μόνον, είπε ότι οι σχετικές πιστώσεις ανακατασκευής είναι εξασφαλισμένες και ότι εκείνο που χρειάζεται είναι η πίεση προς τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα έτσι ώστε να μην σταματήσεις η ροή της εκταμίευσης και το έργο να παραδοθεί τον Αύγουστο της τρέχουσας χρονιάς. Επίσης ανακοίνωσε την πρωτοβουλία ευρείας σύσκεψης στην περιφέρεια το Σάββατο 30/1/16 για τα προβλήματα των δομών υγείας της Περιφέρειας. Συνεχίσαμε τούς χαιρετισμούς με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας τον Κον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Εκπρόσωπο του Δημάρχου Πάτρας, τον Αντιδήμαρχο Πατρέων Πελεκούδα Δημήτρη, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας της ΠΟΕΔΗΝ τον Συνάδελφο Γιαννάκο Μιχάλη,  την Διοικητεύουσα Διευθύντρια της Αιμοδοσίας Κα Θεοδωρή, τον Πρόεδρο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ηλία Σκεπετάρη, τον Εκπρόσωπο του Βουλευτή Αχαϊας του Κου Καραθανασόπουλου, τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥ Τάκη Γεωργακόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βασίλη Χατζηλάμπρου, τον Εκπρόσωπο του Σωματείου των Εργαζόμενων του ΝΝΘώρακος Βλάχο Δημοσθένη, τον Εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΠΝΡΙΟΥ Τσάμη Κώστα, τον Εκπρόσωπο των Ιατρών στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ηλιόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ του Νοσοκομείου Πόπη Τριανταφυλλοπούλου και Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο, την Διοικητική Διευθύντρια Δέσποινα Τζίφα και την  Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Αβραμοπούλου Χαρά.
ü Την κλήρωση των τυχερών, όπου το ΦΛΟΥΡΙ, τον πρώτο Λαχνό πού ήταν μια ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, προσφορά του Σωματείου μας, κέρδισε ο  Νοσηλευτής ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. Επίσης κληρώσαμε, ένα Ασφαλιστήριο οικοσκευής αξίας 30.0000 ευρώ από τον Διευθυντή ομάδας της  Εθνικής Ασφαλιστικής Σπαλιάρα Χρήστο που κέρδισε η Νοσηλεύτρια ΚΟΨΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,  μία 4ήμερη άδεια πού κέρδισε ο Νοσοκόμος ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και   μία 3ήμερη άδεια που κέρδισε η Νοσηλεύτρια ΑΝΕΣΤΗ ΒΑΣΩ.
ü Τέλος τον αποχαιρετισμό των 25 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε και την απονομή εκ μέρους του Σωματείου μας, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ για την πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.
                                   ..............................................
                       
                       Δείτε στη συνέχεια τις  σχετικές  φωτογραφίες


















 


































































































































 

















 


















































ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: